Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 13:40:01 Bon-13 Stank/hind. Lucht (meting) Reininkstraat Balkbrug 042335 Prio Middel Eenheid | Brandweer Hardenberg (Balkbrug) (Bevelvoerder)
donderdag 01 oktober 2020

MAANDAG 14|09

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Balkbrug

Ten gevolge van de mishandeling en het hierdoor ontstane oogletsel is de man per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis

BALKBRUG - Gisteravond, zondag 13 september omstreeks 21.00 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden aan Het Bastion in Balkbrug. Hierbij is een man met een vuistslag op zijn oog geslagen. Ten gevolge van de mishandeling en het hierdoor ontstane oogletsel is de man per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

 

Bij deze mishandeling zouden mogelijk vier tot zes mannen betrokken zijn geweest. Helaas zijn er geen duidelijke signalementen bekend, behalve dat de dader mogelijk tussen de 25 en 35 jaar oud is en een blanke huidskleur heeft. De mannen hadden een rode en een witte scooter bij zich.


Heeft u iets van de mishandeling gezien of heeft u de mannen met de scooters op genoemde locatie en tijdstip gezien? Heeft u camera's die mogelijk beelden van de mishandeling hebben vastgelegd? Laat het de politie weten. Bel 0900-8844, meld anoniem via 0800-7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines