Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 15:14:37 Bon-11 Dier Te Water N377 - Coevorderweg Slagharen 042338 Prio Middel Eenheid | Brandweer Hardenberg (Slagharen) (Kazernecode)...
maandag 26 oktober 2020

MAANDAG 21|09

Automobiliste gewond bij botsing tegen bushalte in Ommen

Het is aannemelijk dat de laagstaande zon een rol heeft gespeeld

OMMEN - Een vrouw is maandag 21 september gewond geraakt bij een ongeval op de Chevalleraustraat in Ommen. Ze kwam kort voor half negen met haar auto tegen het verhoogde busperron tussen de Jonkheer van Nahuysstraat en de Nering Bögelstraat. Hoe dat precies kon gebeuren is de politie nog onduidelijk. Het is aannemelijk dat de laagstaande zon een rol heeft gespeeld. De auto kwam meters verderop tot stilstand op het fietspad.

 

Door de klap tegen de betonnen rand gingen de airbags van de Polo af. De vrouw is voor controle per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De auto liep behoorlijke schade op, en liet een meterslang oliespoor achter. De gemeente kwam in actie om het mogelijke gevaar daarvan te neutraliseren. Met de daarvoor bedoelde aanhanger was dit minutenwerk.

 

Scholieren van het Vechtdal College die per fiets komen maken veelvuldig gebruik van de oversteek bij de Nering Bögelstraat, maar gelukkig fietsten deze er niet op het moment van het ongeluk. De zwaar beschadigde auto is door bergingsbedrijf Autax afgevoerd.

 

Tijdens de hulpverlening was de weg tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. Maar niet iedereen leek te begrijpen wat een politieauto met blauwe zwaailampen die dwars over de weg staat betekend.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines