Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:38:20 Bon-01 Br Afval Koehierdesteeg Hardenberg 042330 Prio Middel Eenheid | Brandweer Hardenberg (Blusploeg 1) IJsselland
donderdag 25 februari 2021

DONDERDAG 15|10

Uitwijkpoging in Ommen eindigt tegen boom, vrouw naar ziekenhuis

De zwaar beschadigde auto is door bergingsbedrijf Autax afgevoerd

EERDE - Een uitwijkpoging in Eerde is donderdagmiddag tegen een boom geĆ«indigd. Dit gebeurde rond kwart voor twee op de Hammerweg (N341) in het buurtschap Eerde, tussen Den Ham en Ommen.

 

Een vrouw reed in de richting van Ommen, toen ze bij de kruising met de Baron van Pallandtlaan een auto die voor haar reed en afsloeg moest ontwijken. Het ontwijken van die auto slaagde, maar de controle over de auto werd verloren. De Ford Ka botste met de rechtervoorkant iets verderop tegen een boom naast de weg, en eindigde op het fietspad naast de weg. Voorbijgangers en omwonenden verleenden eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten.

 

Tijdens de hulpverlening was de rijbaan en het naastliggende fietspad richting Ommen tijdelijk afgesloten voor verkeer. De politie en de provincie Overijssel -de wegbeheerder- hebben het verkeer voorbij het ongeval begeleid. Na kort ter plaatse te zijn behandeld is de bestuurster per ambulance naar het ziekenhuis in Hardenberg vervoerd. De zwaar beschadigde auto is door bergingsbedrijf Autax afgevoerd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines