Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 02:24:28 Bon-02 Oms Br Beheerssyst. (sprinkler) Parkeergarage Gemeentehuis Hardenberg... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Hardenberg (Blusploeg 2) IJsselland
zondag 24 januari 2021

VRIJDAG 18|12

Vrouw in Nieuwleusen aangerand door hardloper

De politie is op zoek naar getuigen

NIEUWLEUSEN - Donderdag 17 december is een vrouw van in de 20 aangerand door een hardloper tijdens het wandelen. De politie is op zoek naar mensen die op dat moment in de buurt waren en mogelijk iets of iemand hebben gezien.

 

De vrouw liep rond 14.15 uur op het fietspad vanaf de Burgemeester Backxlaan richting de Koningin Julianalaan, ten zuiden van de sportvelden. Hier is ze door een hardloper aangerand.

 

De hardloper werd omschreven als een blanke man van rond de 40 jaar, rond de 1.85 meter, brildragend, met een stoppelbaard en grijs haar. Hij had een tenger postuur. Op basis van het signalement is diezelfde dag een man aangehouden. Hij is verhoord en daarna heengezonden. De politie zoekt getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen over deze aanranding.

 

  • Heb jij voor of na de aanranding in de omgeving van het fietspad iemand gezien die aan dit signalement voldoet?
  • Woon je in de buurt en heb je mogelijk camerabeelden?
  • Heb je iets anders bijzonders gezien in de omgeving?

 

Neem dan contact op met de politie. Iedere tip kan helpen deze zaak op te lossen. Bel via 0900 – 8844. Liever anoniem? Dat kan via M, 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines