Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 02:24:28 Bon-02 Oms Br Beheerssyst. (sprinkler) Parkeergarage Gemeentehuis Hardenberg... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Hardenberg (Blusploeg 2) IJsselland
zondag 24 januari 2021

DINSDAG 05|01

Zwaar bewapende agenten doen inval in woning Vroomshoop

Volgens buurtbewoners zou er een link zijn met drugs, maar de politie zegt daar nog niets over

VROOMSHOOP - De politie heeft vanmorgen een inval gedaan in een woning aan de Willem de Zwijgerstraat in Vroomshoop. Daarbij is een man aangehouden. Er wordt in de woning nog verder onderzoek gedaan.


Een vrouw die met de man mee ging toen hij werd aangehouden, is intussen weer terug in de woning. Zij moest een verklaring afleggen op hete politiebureau. De politie meldt dat de inval onderdeel is van een onderzoek door de Landelijke Eenheid. Meer kan nog niet worden gezegd.


Het arrestatieteam is inmiddels alweer vertrokken. De straat is nog wel deels afgezet. Er is onder meer met een speurhond onderzoek gedaan in de woningen in de auto. Ook is er een drone ingezet.


Volgens buurtbewoners zou er een link zijn met drugs, maar de politie zegt daar nog niets over. Begin november viel de politie een sportschool in Vroomshoop binnen. In het pand werd een drugslab ontdekt. Het is niet bekend of de inval vanmorgen te maken heeft met het onderzoek naar dat drugslab. In de buurt werd die link wel gelegd.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines