Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:00:42 Bon-11 Hv Weg Letsel (thv: Licht) Koelmansstraat Dalfsen 041670 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Zwolle (Hoofdpost) (Bevelvoerder)...
woensdag 14 april 2021

DONDERDAG 01|04

Man in supermarkt Hardenberg weigert mondkapje en slaat caissière

Met behulp van pepperspray kon hij worden aangehouden

HARDENBERG - Dinsdag 30 maart omstreeks 11.10 uur kwam er bij de politie een melding binnen over een vervelende man in een supermarkt in Hardenberg. De man werd aangesproken op het niet dragen van een mondkapje. De man bleef vervelend doen tegen de caissière en sloeg haar met een beurtbalkje.


Toen een agent bij de supermarkt kwam bleek dat de betreffende man achter de kassa was gaan zitten. Ook reageerde hij niet op aanwijzingen van de agent. Uiteindelijk kwam hij achter de kassa weg en wilde de agent hem aanhouden. De man schopte de agent en probeerde hem te slaan. Met behulp van pepperspray kon hij worden aangehouden.


De caissière deed aangifte en de man werd overgebracht naar het politiebureau. Er is een proces verbaal opgemaakt. Het ging hier om een 29-jarige man uit Hardenberg. Hij moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. Tevens is hulpverlening ingeschakeld.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines