Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:00:42 Bon-11 Hv Weg Letsel (thv: Licht) Koelmansstraat Dalfsen 041670 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Zwolle (Hoofdpost) (Bevelvoerder)...
woensdag 14 april 2021

VRIJDAG 02|04

Twee verdachten aangehouden voor meerdere diefstallen uit auto's in Gramsbergen

Op dezelfde dag kreeg de politie een melding van een woninginbraak aan de Coevorderweg

GRAMSBERGEN - Woensdag 31 maart omstreeks 16.30 uur kwam werd ontdekt dat er uit meerdere auto's bij een horecagelegenheid in Gramsbergen diefstallen waren gepleegd. De voertuigen waren niet afgesloten. Er werden camerabeelden ter beschikking gesteld en de eigenaar deed zelf al onderzoek.


Op donderdag 1 april konden we twee verdachten aanhouden. Het ging hier om een 23-jarige vrouw uit Rotterdam en een 30-jarige man uit Rotterdam. Er werd onderzoek gedaan bij hun verblijfplaats. Daar werden meerdere gestolen goederen aangetroffen. Op dezelfde dag kreeg de politie een melding van een woninginbraak aan de Coevorderweg in Gramsbergen en nog een diefstal uit een auto in Loozen. Beide verdachten lijken hier ook voor in aanmerking te komen. Inmiddels zijn er diverse goederen aangetroffen maar helaas is alles nog niet teruggevonden.


Zo zijn we nog op zoek naar de volgende goederen:
- een Sparta herenfiets met armbeugels
- een doos met cd's van U2
- Een MP3 speler, navigatiesysteem en een losse autosleutel.

 

Het is goed mogelijk dat de verdachten dit ergens in de omgeving van de Coevorderweg, omgeving station Gramsbergen, of het gebied rondom Loozen hebben achtergelaten. De diefstallen werden gepleegd in de nacht van 30 op 31 maart.

 

Mocht iemand deze goederen ergens zien dan hoort de politie het graag! Beide verdachten zitten momenteel nog vast. Er wordt een proces verbaal opgemaakt.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines