Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:54:41 Bon-06 Stormschade Doorbraakweg Gramsbergen 042333 042330 Prio Middel Eenheid | Brandweer Hardenberg (Blusploeg 2) IJsselland
zondag 25 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

DONDERDAG 15|07

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries (64) overleden na aanslag

Dinsdagavond 6 juli werd De Vries neergeschoten in het centrum van Amsterdam

AMSTERDAM / TIEL - Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is donderdag 15 juli overleden, nadat hij vorige week onder vuur werd genomen in Amsterdam. De Vries is 64 jaar oud geworden. Voor de moord op hem zitten twee verdachten vast uit Tiel en Maurik. De dood van De Vries leidt tot geschokte reacties.

 

De familie en zijn partner laten het volgende weten: "Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen. Hij is omringd door de mensen die hem liefhebben overleden. Peter heeft geleefd naar zijn overtuiging: 'On bended knee is no way to be free'. We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar."

 

Dinsdagavond 6 juli werd De Vries neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat, in het centrum van Amsterdam. Hij liep na de uitzending van RTL Boulevard, waar hij als deskundige aanwezig was, naar zijn auto en werd daar onder vuur genomen. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

 

RTL 4 vanavond in het teken van Peter R. de Vries
De uitzending van RTL Boulevard vanavond om 18.30 uur staat volledig in het teken van de persoon Peter, zijn leven en zijn werk, waarmee hij een onuitwisbare indruk achterlaat. RTL Boulevard verzorgt tevens rond 20.00 uur een extra uitzending. RTL 4 zendt rond 20.30 uur een in memoriam uit en aansluitend staat Humberto in het teken van Peter. Er is bij RTL 4 geen reclame te zien vanavond.

 

Zie ook:

Foto's
1/1
Reacties
Chris zegt: spacer
Rust zacht Pieter
15-07-21 17:29
Score: 5
Chris zegt: spacer
Rust zacht peter en voor de familie en vrienden heel veel sterkte en mogen de daders de doodstraf krijgen
15-07-21 17:47
Score: 6
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines