Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 16:39:29 Bon-02 Dier Te Water Rechterensweg Staphorst 041833 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zwartewaterland (Zwartsluis)...
zaterdag 24 oktober 2020
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 23|10

OMMEN - De politie heeft een 18-jarige man uit Ommen aangehouden na de vondst van 57 kilo illegaal vuurwerk in een woning. Ook werden er onder meer balletjespistolen, een luchtdrukpistool en een busje pepperspray aangetroffen.

 

Vuurwerkoverlast
Dinsdag 20 oktober werd er bij een controle illegaal vuurwerk aangetroffen in het voertuig van de verdachte. Onder meer cobra's; vuurwerk met de kracht van een handgranaat. Na de aanhouding werd de woning van de verdachte doorzocht waar 57 kilo illegaal vuurwerk en de wapens werden aangetroffen. De 18-jarige man is verhoord en op vrije ...

GISTEREN 23|10

BEERZERVELD - Op kruising Kloosterdijk met de Kanaalweg-Oost in Beerzerverld heeft vrijdag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietsster. De automobilist zag een dame op de fiets over het hoofd en ze kwamen hard met elkaar in aanraking. De fietsster is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Hardenberg.

 

De politie doet onderzoek naar de aanleiding van het ongeval. De brugwachter verleende eerste hulp. Een plezierboot die voor de brug lag moest hierdoor wachten tot de brug open kon. Ook was de weg tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

...
1/1

DONDERDAG 22|10

NEDERLAND - Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit stelt per 23 oktober 2020 om 00:00 uur voor heel Nederland een ophokplicht in voor alle bedrijven die commercieel pluimvee houden. De maatregel wordt genomen naar aanleiding van een recente vondst van zes dode knobbelzwanen in Kockengen (Utrecht) waarvan na een test bij twee kadavers vogelgriep is vastgesteld van een hoogpathogene variant (HPAI van het serotype H5N8). Inmiddels wordt ook een dode smient uit dezelfde omgeving getest voor vogelgriep. Nader onderzoek moet nog aantonen of dit ook HPAI H5N8 of een ander ...

DONDERDAG 22|10

MARIËNBERG - De brandweer is vanmorgen uitgerukt voor een brand in een carport aan de Stationsweg in Mariënberg. Ter plaatse bleek er door onbekende redenen brand te zijn ontstaan in het dak van een carbort.

 

De bewoner was al begonnen met blussen tijdens het aanrijden van de brandweer en heeft hiermee erger voorkomen. De brandweer heeft een stuk van de carport los moeten breken om de brand volledig te blussen. Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.

VRIJDAG 16|10

NEDERLAND - Net als in het voorjaar gaat MAA (Medical Air Assistance) weer helpen bij het vervoer van coronapatiënten. MAA zet een ambulance-helikopter in om patiënten van intensive cares te vervoeren naar ziekenhuizen elders in het land of Duitsland. Hiervoor wordt de reserve ambulanceheli gebruikt, die ook vliegt voor patiëntenvervoer vanaf de Waddeneilanden.

 

De ambulance-heli zal vliegen vanaf de vliegbasis Volkel in Noord-Brabant. Het academisch ziekenhuis Radboudumc in Nijmegen zorgt samen met mobiele teams van andere ziekenhuizen voor de bemanning met een spoedarts en ...

VRIJDAG 16|10

SLAGHAREN - Vrijdagmiddag 16 oktober is een automobiliste met haar voertuig op de N377 van de weg geraakt en in de sloot terechtgekomen. Het slachtoffer raakte gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht.

 

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. De auto is vermoedelijk total loss en werd door een bergingsbedrijf weggesleept.

DONDERDAG 15|10

EERDE - Een uitwijkpoging in Eerde is donderdagmiddag tegen een boom geëindigd. Dit gebeurde rond kwart voor twee op de Hammerweg (N341) in het buurtschap Eerde, tussen Den Ham en Ommen.

 

Een vrouw reed in de richting van Ommen, toen ze bij de kruising met de Baron van Pallandtlaan een auto die voor haar reed en afsloeg moest ontwijken. Het ontwijken van die auto slaagde, maar de controle over de auto werd verloren. De Ford Ka botste met de rechtervoorkant iets verderop tegen een boom naast de weg, en eindigde op het fietspad naast de weg. Voorbijgangers en omwonenden verleenden ...

DONDERDAG 08|10

OMMEN - Afgelopen nacht vonden er bij twee bedrijven aan de Balkerweg in Ommen (nabij het Balkerviaduct) inbraken plaats. Bij één van de bedrijven ontdekte de eigenaar omstreeks 04.00 uur onraad en heeft de daders kunnen storen die vervolgens op de vlucht sloegen.


Mocht u getuigen zijn geweest of relevante informatie hebben, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

MAANDAG 05|10

NEDERLAND - Op sociale media gaat een lijst rond met nieuwe besluiten coronamaatregelen. Dit is onjuiste informatie. Het is te betreuren dat mensen via deze wijze nepnieuws verspreiden en onrust veroorzaken.

 

Alle actuele informatie over de coronamaatregelen vind je op deze website.

Meer artikelen