Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 21:26:48 (dia: ) 5504MC : Beerze Veldhoven Obj: Woonwagencentrum Woonwagencentrum Rit: 56915 Prio Middel Eenheid | Ambulance 22-106 (RAV Brabant-Zuidoost)
donderdag 28 mei 2020
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 27|05

OMMEN - Aan de Merelstraat in Ommen heeft iemand een auto besmeurd met verf. De auto stond geparkeerd op de oprit onder een carport.


Bovenstaande is gebeurd tussen zondag 24 mei 22:30 uur en maandag 25 mei 06:15 uur. De eigenaar van de auto heeft inmiddels aangifte gedaan. De politie is op zoek naar getuigen die die nacht iets gezien of gehoord hebben. Je kan contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

GISTEREN 27|05

DEN HAM - De traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is vanmiddag geland in een weiland naast de Lambertinck in Den Ham voor een medisch incident.

 

Wat er precies is gebeurt is niet bekend. De traumahelikopter trok veel bekijks van omwonenden.

1/1

DINSDAG 26|05

HARDENBERG - Dinsdagmiddag heeft de politie een controle uitgevoerd op de N36 tussen Ommen en Hardenberg. Op deze weg vinden veel zeer ernstige tot dodelijke verkeersongevallen plaats, waarbij afleiding één van de grootste oorzaken is. In totaal heeft de politie 51 bestuurders staande gehouden en bekeurd, waarvan 40 bestuurders voor het vast houden van de mobiele telefoon! In werkelijkheid lag het getal van constateringen hoger, maar in sommige gevallen was het niet mogelijk om een staande houding uit te voeren.


Het is schrikbarend hoe hoog deze cijfers zijn! De politie kan het niet vaak ...

MAANDAG 25|05

DALFSEN - De brandweer van Dalfsen is maandagavond 25 mei uitgerukt voor een klein brandje in het bosgebied op de hoek van de Oldenhoeksweg en de Spokkeriete. Er bleek een klein stukje gras in brand te hebben gestaan. Jongens uit de buurt roken vanmiddag al rook. De jongens zijn daarop op onderzoek gegaan en vonden deze plek.

 

De brandweer heeft met een natblusser de brand geblust.

MAANDAG 25|05

BEERZE - In het bosgebied aan de Beerzerweg in Beerze zijn maandag 25 mei vaten met onbekende stof aangetroffen. De brandweer en politie zijn ter plaatse.

 

Na onderzoek door de brandweer bleek het te gaan om huishoudelijk afval wat leek op drugsafval.

VRIJDAG 22|05

HOOGHALEN - Bij een aanrijding op een overweg aan de Beilerweg in Hooghalen tussen een personentrein een tractor bij Hooghalen is vrijdagmiddag 22 mei een 58 jarige machinist uit Hardenberg om het leven gekomen. Bij het ongeval in Hooghalen zijn 54 mensen betrokken geraakt. Zij zijn allen ter plekke nagekeken door medische hulpverleners. Twee inzittenden van de trein zijn met naar wat het lijkt met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

 

De machinist van de trein, een 58-jarige man uit Hardenberg is door het ongeval beklemd geraakt en direct komen te overlijden. De ...

DONDERDAG 21|05

DALFSEN - Een fietsster is donderdag 21 mei om het leven gekomen na een aanrijding met een auto op de Tolhuisweg in Dalfsen. De vrouw (73) zou op de weg hebben gefietst en over hebben willen steken naar het fietspad, waarna ze werd geschept door een passerende auto die in de richting van Vilsteren reed.


De hulpdiensten rukten direct groots uit met onder meer een traumahelikopter, maar de hulp voor de vrouw bleek tevergeefs en overleed ter plaatse aan haar verwondingen.


Omdat het druk was op de weg waren veel mensen getuigen van het fatale ongeval. De politie neemt van de bestuurder van de ...

WOENSDAG 13|05

ZWOLLE - De politie meldt dat het onderzoek naar de pot met menselijk weefsel is afgerond. Het gaat om een preparaat uit 2003 dat destijds is gebruikt voor scholing van artsen van het Isala Ziekenhuis in Zwolle. Een misdrijf is uitgesloten. Hiermee is het onderzoek afgerond.

 

Dinsdagmiddag kreeg een vrijwilligster van de kringloop in Zwolle, de schrik van haar leven toen ze de menselijke resten aantrof in een emmertje. Dat zat weer in een doos, met daarin onder meer schriftjes en speelgoed.

 

Zie ook:

...

WOENSDAG 06|05

Met het codewoord 'masker 19' kunnen slachtoffers van huiselijk geweld vanaf 1 mei bij de apotheek een melding doen van huiselijk geweld. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming en apothekersorganisatie KNMP hebben afgesproken om met deze nieuwe mogelijkheid het melden van huiselijk geweld laagdrempeliger te maken. Als een slachtoffer de woorden 'masker 19' uitspreekt, weet de apotheker dat de klant een melding wil doen van huiselijk geweld. Daarop wordt Veilig Thuis gewaarschuwd. Het codewoord biedt zo uitkomst voor ...

Meer artikelen