Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:18:59 Aanrijding Letsel Korte Kerkweg Rouveen Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
donderdag 05 december 2019
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 04|12

ZWOLLE - Dinsdagavond rond 21.30 uur is een auto in het water beland aan de Nieuwendijk in Zwolle. Brandweerduikers zochten in het water en haalden één persoon uit het water. De 39-jarige man uit Dalfsen werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later aan zijn verwondingen is overleden.

 

Het gaat om een eenzijdig ongeval. De verkeersongevallen analyse (VOA) van de politie doet onderzoek naar de toedracht.

1/1

ZONDAG 01|12

ANE - Afgelopen vrijdag 29 november omstreeks 17:00 uur werd er aan de Dedemsvaartseweg in Ane gecontroleerd op snelheid, dit is een bekende weg in verband met hard rijden.

 

Er is een snelheid gemeten van een personenauto welke maar liefst 162 km/u reed, na correctie 156 km/u. Op deze weg is 80 km/u toegestaan, de bestuurder reed dus 76 km/u te hard. Het rijbewijs van deze bestuurder is daarom ook ingevorderd. Justitie zal hiervan de hoogte van het boetebedrag bepalen. Denk aan uw eigen veiligheid maar ook aan de veiligheid van een ander.

1/1

VRIJDAG 29|11

SLAGHAREN - Vandaag heeft politie Vechtdal in Slagharen een hennepkwekerij ontmanteld. Er werden 23 hennepplanten aangetroffen en vernietigd. De bewoner is aangehouden en voor onderzoek vast gezet. In verband met onderzoek naar wederrechtelijk verkregen voordeel is er een boot en motor in beslag genomen.

 

Misdaad mag niet lonen!

Heeft u tips of vermoedens over een hennepplantage of drugslab? Tip dit dan bij de politie(0900-8844) of bij BEL-M(0800-7000).

DONDERDAG 28|11

OMMEN - Op de avond van donderdag 28 november heeft kort na zeven uur een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising van de Stationsweg en de Voorbrug in Ommen. Een automobiliste die uit zuidelijke richting kwam wou vanaf de Stationsweg linksaf de Voorbrug op, en stond zodoende stil op de kruising in afwachting van een kans om op te rijden. Een andere automobiliste die op de Stationsweg vanuit dezelfde richting kwam zag deze stilstaande wagen over het hoofd, en botste met de linker voorzijde tegen de linker achterzijde van de stilstaande auto.

 

De bestuurster van de ...

1/1

WOENSDAG 27|11

ZWOLLE - Woensdagmiddag rond kwart voor 1 is er geschoten op een bestelbusje en een woning. Op het moment dat er werd geschoten was de bewoner thuis. Gelukkig is hierbij niemand gewond geraakt, maar dit had natuurlijk heel anders kunnen aflopen. We zijn direct een onderzoek gestart waarbij o.a. de Forensische Opsporing sporenonderzoek heeft verricht.

 

Was jij vanmiddag rond kwart voor 1 in de (omgeving van) de Palestrinalaan en heb je iets verdachts gezien? Of heb jij camerabeelden waarop misschien iets te zien is? Dan hoort de politie dat graag! Je kan bellen met 0900 8844. Anoniem ...

MAANDAG 25|11

ZWOLLE - De Zwolse brandweerlieden werden maandagavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Botlek in Zwolle.

 

De brandweer rukte rond 18.00 uur uit met twee voertuigen. Een hoogwerker en een blusvoertuig waren nodig om de brand in het schoorsteenkanaal te blussen.

De brand werd ontdekt door de bewoners. Zij schakelde de brandweer in. Bij de brand raakte niemand gewond.

 

De brandweer was snel ter plaatse en met behulp van de hoogwerker was de brand dan ook snel onder controle. De brandweer heeft het schoorsteenkanaal geveegd waarna zij retour konden.

 

Het ...

WOENSDAG 20|11

KLOOSTERHAAR - De hulpdiensten zijn woensdag 20 november uitgerukt voor een brand in een woning aan de Randweg in Kloosterhaar. De bewoner van de woning merkte bij thuiskomst brand in de slaapkamer.

 

De brand is vermoedelijk ontstaan bij of in een computer. Bij de brand kwam flink wat rook vrij. De brand is inmiddels door de brandweer onder controle.

MAANDAG 04|11

HARDENBERG - op zondagavond 3 november, rond 18.30 uur, werd een maaltijdbezorger beroofd van het geld. Dit gebeurde op de Vechtstraat in Hardenberg, ter hoogte van "natuuractiviteitencentrum De Koppel". Kort na deze overval kon de politie 5 verdachten aanhouden, op verdenking van deze overval.


Was u deze avond, rond dat tijdstip in die omgeving en heeft u iets bijzonders gezien? Laat het de politie weten. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan op 0800-7000.

VRIJDAG 01|11

In november en december vindt de jaarlijkse controle op de aangifte voor de hondenbelasting plaats. De controleurs controleren steekproefsgewijs in de gemeenten Nijkerk, Dalfsen en Leusden op welke adressen één of meerdere honden aanwezig zijn.

 

Het Velpse bureau LEGITIEM BV voert in opdracht van GBLT de controle uit. De controleur heeft een legitimatiebewijs bij zich. Daar kunt u naar vragen.

 

Aangifte
Treft de controleur u niet thuis, maar heeft hij wel het vermoeden dat u een hond heeft, dan laat hij een brief achter met het verzoek om uw hond(en) aan te melden. In ...

Meer artikelen