Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:23:36 Aanrijding Letsel N340 - Varsenerdijk,4 Ommen Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
woensdag 23 oktober 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 22|10

OMMEN - Twee automobilisten zijn op het begin van de avond gewond geraakt bij een ongeval op de Varsenerdijk (N340) vlakbij de westelijke gemeentegrens. Aan het einde van de avondspits vond hier een ongeval plaats met twee personenauto's en een busje. De bestuurder van een zwarte personenauto kwam vanaf Dalfsen, en wou ter hoogte van afslag bij de Stouweweg afslaan naar de noordelijke parallelweg. Deze bestuurder zag een vanaf Ommen tegemoetkomende bestelbus vermoedelijk over het hoofd, en reed op. De man achter het stuur van de bestelbus probeerde de auto te ontwijken, maar kon een ...

ZONDAG 20|10

DALFSEN - Zondagmiddag 20 oktober heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden in Dalfsen. De bestuurder van een BMW Z3 Coupé was net thuis weggereden met zijn vriendin. Hij reed op de Pleijendal richting het centrum toen de achterwiel aangedreven auto ter hoogte van de Brandkolkstraat op gladde klinkers in een slip raakte. De bolide kwam daarna tot stilstand tegen een geparkeerde Volkswagen.

 

De passagiere stootte bij de klap vermoedelijk haar hoofd, en is kort behandeld door het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance. Ze kon daarna samen met haar vriend terug lopen ...

1/1

ZONDAG 20|10

DE LICHTMIS - Op zondag 20 oktober rond 08.30 uur trof de politie op de A28 twee fietsen aan. De fietsen werden gevonden in de richting Zwolle vanaf het Noorden.

 

Na een oproep kreeg de politie een bericht van een automobilist met een dashcam. Hij had het kenteken vastgelegd van een auto die bij de fietsen stond. Zo kon de politie de eigenaren van de fietsen achterhalen.


De fietsen zaten op een fietsen-drager, die deels was losgeraakt van de auto. In verband met de veiligheid, lieten de eigenaren de fietsen achter. Helaas zonder hulpdiensten in kennis te stellen.

...
1/1

ZATERDAG 19|10

NEDERLAND - Samsung raadt gebruikers van verschillende smartphonemodellen aan om alle digitale vingerafdrukken te wissen die op hun toestel zijn opgeslagen. De oorzaak is een probleem bij het identificatiesysteem, waardoor de toestellen ook door iemand anders ontgrendeld kunnen worden.

 

Samsung raadt de gebruikers van de smartphones Galaxy Note10, 10+ en Galaxy S10, S10+, en S10 5G aan om alle geregistreerde digitale vingerafdrukken te verwijderen en ze opnieuw te registreren.

 

Het probleem is gelinkt aan bepaalde schermbeschermers in siliconen, die de ...

VRIJDAG 18|10

BEERZERVELD - Op vrijdagavond 18 oktober heeft er op de Beerzerhaar, ter hoogte van de Knolsdijk, bij Beerzerveld een éénzijdig ongeval plaatsgevonden. Een personenauto botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom.

 

Het ongeluk gebeurde omstreeks 21:15 uur. De brandweer, politie en meerdere ambulances gingen ter plaatse. In de betrokken auto zaten twee personen. De man en de vrouw raakten gewond en zijn per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

 

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeluk. Daarom is de Beerzerhaar tijdelijk afgesloten voor ...

1/1

WOENSDAG 16|10

NOORD-NEDERLAND - De drie ambulancediensten van Noord-Nederland, te weten Ambulancezorg Groningen, Kijlstra Ambulancezorg en UMCG Ambulancezorg krijgen als eerste in Nederland de nieuwe ambulancekleding. Vanaf 2 december 2019 gaan alle ambulancehulpverleners in Noord-Nederland deze nieuwe kleding dragen. Een nieuw uniform voor onze ambulancehulpverleners, maar dezelfde vertrouwde zorg voor alle zorgvragers in Noord-Nederland.


De ambulanceprofessionals in Noord-Nederland kleuren vanaf 2 december 2019 turquoise. De gele uniformen worden na ruim 20 jaar vervangen door nieuwe, eigentijdse, ...

WOENSDAG 16|10

NIEUWLEUSEN - Aan het einde van de middag van woensdag 16 oktober heeft een verkeersongeval plaatsgevonden in Nieuwleusen. De aanrijding vond kort na half vijf plaats op de Burgemeester Backxlaan in Nieuwleusen, ter hoogte van het Esso tankstation.

 

Een brommer met twee opzittenden botste daar achterop een stilstaande auto. De bestuurder van deze auto stond op de rijbaan richting het zuiden stil om af te slaan naar het tankstation, en daar te gaan tanken. Terwijl hij stond te wachten op het tegemoetkomende verkeer zag hij de tweewieler in zijn spiegel verschijnen, alvorens op ...

DINSDAG 08|10

NEDERLAND - In het tweede tertiaal (mei t/m augustus) van 2019 zijn 2.974.497 verkeersovertredingen geconstateerd op grond van de Wet administratiefrechtelijke handhaving verkeersvoorschriften (Wahv). Dat is minder dan in dezelfde periode een jaar eerder, toen werden 3.230.893 verkeersboetes opgelegd onder meer voor te hard rijden, door rood licht rijden en handheld bellen. Dat blijkt uit het tweede tertiaaloverzicht Wahv 2019*.


In het tweede tertiaal van 2019 daalde vooral het aantal op kenteken geconstateerde verkeersovertredingen op grond van de Wahv: 2.801.327 in de maanden mei t/m ...

VRIJDAG 30|08

WITHAREN - Afgelopen dinsdag is de crowdfundingssite Dream or Donate offline gegaan. Het platform werd door mensen gebruikt om geld in te zamelen voor medische behandelingen of aangepast vervoer voor mensen met een beperking. Gebruikers van de doneersite hebben het vermoeden dat ze mogelijk zijn opgelicht.

 

Om vast te stellen of er sprake is van een strafbaar feit inventariseren en beoordelen we nu eerst alle aangifte(s). Ook zijn hiervoor gegevensdragers van de eigenaar van Dream or Donate in beslag genomen. Op basis daarvan gaat de politie bekijken waar ze precies mee te maken ...

Meer artikelen