Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:16:42 Aanrijding Letsel Maneweg Dalfsen Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
dinsdag 20 augustus 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 20|08

DEVENTER - Op dinsdag 20 augustus is de brandweer rond 18:00 uur uitgerukt naar de Roggestraat in Deventer. Een vrouw zat opgesloten in het toilet.

 

De brandweer probeerde met een hoogwerker de vrouw te bevrijden. Uiteindelijk is de vrouw via het raam in de hoogwerker van de brandweer gekomen. Het is niet bekend waarom de deur niet meer open ging.

VANDAAG 20|08

DALFSEN - Op dinsdag 20 augustus heeft er een ongeval plaats gevonden op de kruising Maneweg en de parallelweg van de Hessenweg (N340) tussen Dalfsen en Ommen. Vermoedelijk ging het om een voorrangsfout waarbij de bestelbus vanaf de parallelweg de Maneweg is opgekomen en daar geen voorrang heeft verleend aan een auto richting de N340.

 

De mannelijke bestuurder van de bestelbus is in ambulance gecontroleerd maar hoefde niet mee. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

1/1

VANDAAG 20|08

KLOOSTERHAAR - Een 31-jarige man uit Sibculo is op de middag van maandag 19 augustus ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Kloosterhaar. Het ging kort voor half twee vanmiddag mis ter hoogte van de kruising van de Kerkstraat en de Schoolstraat. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

 

Volgens omstanders reed de man op een kleine quad waar aan werd geknutseld, en vloog hij uit de bocht. Volgens deze omstanders zou hij met zijn hoofd op een stoeprand terecht zijn gekomen, en geen helm hebben gedragen.

 

Het mobiel medisch team van het UMCG is per ...

GISTEREN 19|08

KLOOSTERHAAR - Een 31-jarige man uit Sibculo is op de middag van maandag 19 augustus ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Kloosterhaar.

 

Het ging kort voor half twee vanmiddag mis ter hoogte van de kruising van de Kerkstraat en de Schoolstraat. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Volgens omstanders reed de man op een kleine quad waar aan werd geknutseld, en vloog hij uit de bocht. Volgens deze omstanders zou hij met zijn hoofd op een stoeprand terecht zijn gekomen, en geen helm hebben gedragen. Het mobiel medisch team van het UMCG is per traumahelikopter ...

DONDERDAG 15|08

LEMELE - De hulpdiensten zijn donderdag 15 augustus uitgerukt voor een melding van stormschade langs de N347 in Lemele.

 

Bij aankomst van de brandweer bleek er een grote tak op de parkeerplaats te zijn gevallen. De brandweer heeft de tak verzaagd en verwijderd.

1/1

DINSDAG 13|08

ZWOLLE - Op dinsdag 13 augustus is de brandweer rond 19:45 uur uitgerukt naar de Schuurmanstraat in Zwolle. Ze waren opgeroepen om de politie te assisteren. Een beschonken persoon zat op het dak van een flatgebouw. De brandweer moest met een hoogwerker deze persoon van het dak halen.

 

De man is aangehouden voor openbare dronkenschap en het verstoren van de openbare orde. Dankzij hulp van de brandweer konden zowel de verdachte als de politie veilig voet aan de grond zetten.

DINSDAG 13|08

HARDENBERG - Een auto is vanmiddag tegen de gevel van een winkelpand aan de Lange Spruit in Hardenberg gereden. Er is bij het ongeval niemand gewond geraakt.

 

De bestuurder heeft waarschijnlijk het gas ingetrapt in plaats van de rem.

DONDERDAG 08|08

NIEUWLEUSEN - De politie en brandweer reageerden op zondag 14 juli om rond 05.15 uur op een melding van een woningbrand in een woning aan het Zwartewaterland in Nieuwleusen. Bij deze brand kwam een 22-jarige man om het leven. De politie beschikt over aanwijzingen voor brandstichting. Op 30 juli meldde de politie dat een minderjarige jongeman als verdachte was aangehouden.


Update: De politie heeft vandaag een sms-bom verstuurd aan mensen met daarin een link die niet klopt. In het bericht zijn een aantal tekens van de link afgevallen waardoor er een heel ander soort link ontstaan is. Deze ...

VRIJDAG 02|08

OOST NEDERLAND - De leiding van de politie Oost-Nederland heeft een medewerker uit de eenheid buiten functie gesteld. Hij wordt verdacht van een strafbaar feit.

 

De medewerker wordt ervan verdacht dat hij onjuist gebruik heeft gemaakt van politiesystemen. De afdeling Veiligheid, Integriteit en Klachten van de politie doet hier onderzoek naar. Gedurende het onderzoek heeft de medewerker geen toegang tot gebouwen en systemen.

Meer artikelen