Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:48:54 Bon-inci-01 Oms Br Buitengaats Schuttevaer Schuttevaer Dedemsvaart 042336 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Hardenberg (Dedemsvaart) (Bevelvoeder)
dinsdag 19 februari 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 18|02

ZWOLLE - Maandagmiddag 18 februari is een fietser ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval in Zwolle. Het ging kort voor half twee mis op de Pannekoekendijk ter hoogte van de Hofvlietvilla. Een is hier in botsing gekomen met een personenauto.

 

Meerdere ambulances kwamen met spoed ter plaatse. De fietser, een oudere man, is na een korte behandeling op de plaats van het ongeval naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De verkeersongevallenanalyse (VOA) dienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

1/1

ZATERDAG 16|02

DIFFELEN - Een automobiliste heeft zaterdagmorgen 16 februari een lantaarnpaal geramd op de Rheezerweg bij de stuw in Diffelen.

 

De vrouw week uit voor een poes die op de weg liep. Tijdens de uitwijkmanoeuvre reed de vrouw een lantaarnpaal omver, waarna ze in de sloot tot stilstand kwam.

 

De vrouw en de poes kwamen beiden met de schrik vrij.

ZATERDAG 16|02

ARCHEM (OMMEN) - Op vrijdagavond 15 februari tussen 18.30 en 18.45 uur werd op de Beukenallee in Archem een minderjarig meisje lastig gevallen door een onbekende man. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

 

Het meisje fietste rond 18.30/18.45 uur vanaf de Nieuwe Brug over de Lemelerweg naar de Beukenallee. Ter hoogte van de oversteek van de Lemelerweg naar de Beukenallee werd ze plotseling lastig gevallen door een onbekende man. Na de melding is de politie een onderzoek gestart. Ter plaatse werd forensisch onderzoek verricht.

 

In het onderzoek is ...

1/1

VRIJDAG 15|02

REGIO - Momenteel worden er in de regio en in de rest van het land zeer veel slachtoffers gemaakt door fraude met gebruik van Whatsapp. De dader doet zich voor als een vriend / familielid en vraagt om uiteenlopende redenen geld over te maken naar een rekeningnummer. Hij zegt bijvoorbeeld dat hij even krap bij kas zit en snel wat geld nodig heeft om een rekening te betalen. Omdat de dader 'vertrouwd' over komt in het gesprek en wellicht een profielfoto heeft die overeen komt met degene waarvoor hij zich uitgeeft, zijn er verschillende mensen die hier intrappen en geld overmaken.

Door ...

DONDERDAG 14|02

HARDENBERG - Op de Twenteweg (N343) vanaf de rotonde van de Bruchterweg naar de Hardenbergerweg richting Evenementenhal in Hardenberg is donderdagochtend 14 februari van een Roemeense trekker een Belgische trailer los geschoten. Hoe dit kon gebeuren is niet bekend.

 

Politie en provincie hebben ter plaatse het verkeer geregeld.

DONDERDAG 14|02

ZWOLLE - Op donderdagmorgen 14 februari kregen de hulpdiensten rond 6:45 uur een melding van een ongeval op de Ceintuurbaan in Zwolle. Twee auto's zijn door een onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen. Hierbij is een auto over de kop geslagen.

 

Door het ongeval staat het verkeer helemaal vast op de Ceintuurbaan. De auto's worden afgevoerd door een berger. Er is een persoon meegenomen naar het ziekenhuis. De brandweer is op dit moment bezig om de weg schoon te maken.

1/1

WOENSDAG 13|02

DEDEMSVAART - Op dinsdag 12 februari 2019 omstreeks 15.15 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Wisseling in Dedemsvaart.

 

Het slachtoffer van 82 jaar oud fietste vanaf de Haitjemabrug de Wisseling op. Net na de verhoging is zij vermoedelijk van achteren aangereden door een personenauto. Het slachtoffer is hierdoor van haar fiets komen te vallen en heeft hierbij flinke verwondingen in haar gezicht opgelopen. Het voertuig is na de aanrijding met hoge snelheid weggereden de Wisseling op.

 

De politie komt graag in contact met de personen die het slachtoffer geholpen ...

GISTEREN 18|02

NEDERLAND - Als er geen overeenkomst tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk is op 29 maart 2019, dan hoort het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de EU/EVA-landen. Wat betekent dit als u een rijbewijs heeft uit het Verenigd Koninkrijk en woont u in Nederland?

 

Bekijk wat u kunt doen op de website van het RDW.

ZATERDAG 16|02

HARDENBERG - Zaterdagmorgen rond 07.30 uur heeft de bestuurder van een blauwe Volkswagen een lantaarnpaal uit de weg gereden. Dit is gebeurd aan de J.C. Kellerlaan in Hardenberg ter hoogte van de Wavin.


De auto moet rechtsvoor aanzienlijke schade hebben. De lantaarnpaal is in de tuin van bewoners terecht gekomen. De bestuurder heeft de plaats van het ongeval verlaten.


Bent u de bestuurder, of weet u wie dit mogelijk geweest is? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 o.v.v. 2019071305.

Meer artikelen