Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:44:53 (intrekken Alarm Brw) Oms Brandmelding St. Imminkhoeve Voorhuis Schaapskooi... Prio Eenheid | Groepsoproep Brandweer Hellendoorn Twente
donderdag 06 augustus 2020
1/1
TOP NIEUWS

MAANDAG 27|07

HARDERWIJK - De politie in Harderwijk zoekt een man die mogelijk een politiejas draagt. Hij is herkenbaar aan de wijnvlek onder zijn rechteroog. Wie de man ziet, wordt dringend verzocht hem niet te benaderen.

 

De man draagt een zwarte broek met zwarte schoenen. Tips? Bel nu 112!

MAANDAG 27|07

ROTTERDAM - De politie is dringend op zoek naar de 61-jarige Henk Petrus Wilhelmus Ernst. Hij heeft zich onttrokken aan zijn TBS met verpleging.

 

Henk Ernst is in 1998 tot 6 jaar gevangenisstraf en TBS veroordeeld voor meerdere geweldsdelicten. Hij zat in de laatste fase van zijn TBS-traject in het resocialisatiehuis de Blink in Rotterdam. Op 4 juli is hij overlopen bij een woninginbraak in Zoutelande. Hij heeft kans gezien te ontsnappen. Sindsdien is een gespecialiseerd opsporingsteam van de politie, FastNl, druk bezig de man op te sporen. Vastgesteld is dat hij op maandag 27 ...

VRIJDAG 24|07

KOOTWIJK - Vrijdagavond 24 juli is er een grote zoekactie gestart aan de Nieuw Milligenseweg in Kootwijk. Meerdere hulpdiensten en burgers waren op zoek naar een vermist persoon. Ook de Koninklijke Marechaussee en een politiehelikopter deed mee aan de zoekactie.

 

Het zou gaan om een 43-jarige man die sinds vrijdagmiddag werd vermist. Via Burgernet in Apeldoorn, Barneveld en Ermelo werden mensen verzocht uit te kijken naar een kale man op een grijs/blauwe herenfiets. Hij werd omstreeks 20:30 uur in goede gezondheid aangetroffen.

ZATERDAG 18|07

UGCHELEN - Vanuit Ugchelen wordt sinds zaterdagmorgen 18 juli een 40-jarige man met verstandelijke beperking vermist.

 

De man is 1.80 m lang, heeft een opgezette buik en is wat kalend. Hij draagt oranje schoenen, spijkerbroek, groen t shirt.

 

Update

De betreffende man is in goede gezondheid aangetroffen. Bedankt voor het uitkijken.

ZATERDAG 27|06

ARNHEM - Sinds 25 juni 2020 is vermist vanuit Arnhem een 58 jarige man. Deze man is vertrokken op een zwarte e-bike (groot model) voorzien van een donker blauwe fietstas.


Signalement: +/- 2 meter lang, slank postuur, donkerblond/grijs kleurige korte haren, brildragend, mogelijk licht baardje.

Kleding: donkerkleurige korte broek, lichtblauw poloshirt, sandalen met zwart/grijs/groene bandjes. Droeg mogelijk een petje en een zwarte zonnebril.


Bij aantreffen graag contact met de politie via 0900-8844.