Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:21:21 Aanrijding Letsel Poppenallee Dalfsen Prio Eenheid | Politie IJsselland (Persvoorlichter)
maandag 10 augustus 2020

TOP NIEUWS

VRIJDAG 07|08

OUDLEUSEN - De terugrit van een vakantie in Ommen is vanmiddag in miserie geëindigd. Een man uit Zwolle was ongeveer halverwege op weg naar huis met zijn caravan toen de trekkende auto bij Oudleusen vlam vatte. De bestuurder reed daar op de Hessenweg (N340) toen hij vreemde geluiden uit het motorcompartiment hoorde komen, en merkte dat de wagen vermogen inhield. Hij sloeg daarop af bij de kruising met de Dennenkamp. Daar kwam de auto tot stilstand, en wilde deze niet meer verder rijden. De bestuurder opende de motorkap en ontdekte de brand.

 

De man koppelde snel de caravan los, ...

DONDERDAG 06|08

KLOOSTERHAAR - Op de Schoolstraat in Kloosterhaar is donderdag 6 augustus een vuilniswagen in aanrijding gekomen met een personenauto.

 

De chauffeur van de vrachtwagen was bezig met zijn ophaal ronde en wilde draaien op de weg. Hij reed achteruit en zag de personenauto te laat en raakte deze in de zijkant. De bestuurder raakte hierbij licht gewond aan het hoofd en werd door de ambulance personeel ter plaatse behandeld. De schade aan de auto is groot en wordt afgesleept door een berger. De weg was tijdelijk gestremd voor het verkeer.

1/1

WOENSDAG 05|08

NEDERLAND - Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) waarschuwt voor een valse brief die momenteel rondgaat. Kinderen zouden op school verplicht gevaccineerd worden tegen het coronavirus en ouders zijn niet welkom, staat in de brief. Ook worden er buitengewoon ongepaste seksuele toespelingen gemaakt. Uiteraard is de brief niet van het RIVM afkomstig.

 

Vaccinatie is een medische handeling waarvoor toestemming van de ouder (en het kind zelf bij 12+) noodzakelijk is.

 

Nepnieuws

Er is het sterke vermoeden dat de afzender van deze brief in ieder geval geen ...

WOENSDAG 05|08

DEN HAM - Woensdagochtend 5 augustus is een groep van negen vrouwen aangereden door een tegemoetkomende trekker. Dit gebeurde aan de Nienenhoek in Den Ham. Hulpdiensten werden groots opgeroepen. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die werd kort daarna alweer geannuleerd.

 

Twee personen zijn per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Met de bestuurder van de trekker gaat het naar omstandigheden goed.

 

De verkeersspecialisten van de politie (VOA) doen onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

DINSDAG 04|08

HARDENBERG - De brandweer is dinsdagavond 4 augustus gealarmeerd voor een brand aan de Frits de Zwerverlaan in Hardenberg op het schoolplein van Basisschool Ds. G. Doekes. Bij aankomst bleek er een afvalcontainer in brand te staan.

 

De brandweer heeft de brand geblust. De oorzaak van de containerbrand is niet bekend.

DINSDAG 07|07

Sinds 1 juli is 113 Zelfmoordpreventie bereikbaar via het telefoonnummer 113. Staatssecretaris Paul Blokhuis (VWS) heeft zich hard gemaakt voor het beschikbaar stellen van dit telefoonnummer, zodat mensen met suïcidale gedachten beter de weg kunnen vinden naar de hulp van 113 Zelfmoordpreventie. Omdat het telefoonnummer 113 momenteel niet gratis bereikbaar is en 113 op de factuur van bellers ervan verschijnt, is de hulplijn van 113 Zelfmoordpreventie vanaf nu ook bereikbaar op het gratis nummer 0800-0113, bellen naar dit nummer verschijnt anoniem op de factuur. Om te zorgen dat de hulplijn ...

ZONDAG 05|07

OMMEN - Tijdens het weekend vonden er 2 woninginbraken plaats in Ommen. Een woning aan de Schammelte werd door de dader(s) bezocht tussen vrijdag 3/7 23.00 uur en zaterdag 4/7 06.15 uur.


De andere inbraak vond plaats in een woning in de Windestraat in Ommen, op zaterdag 4/7 tussen 10.00 uur en 23.55 uur. Indien u info heeft of andere relevante informatie, bel daarvoor naar 09008844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
HARDENBERG 24Webvertising