Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:31:19 Bon-06 Dier Op Hoogte Zandspeur Nieuwleusen 042031 Prio Middel Eenheid | Brandweer Dalfsen (Nieuwleusen) (Blusploeg - TS...
vrijdag 29 mei 2020

TOP NIEUWS

GISTEREN 28|05

HELLENDOORN - Op de kruising van de Coninckserveweg en de N340 - Ommerweg bij Hellendoorn heeft donderdagavond 28 mei een aanrijding tussen een tractor met hooischudder en een motorrijder plaatsgevonden. Bij het ongeval is de motorrijder gewond geraakt.

 

Een toevallig passerende ambulancechauffeur heeft de meldkamer gebeld en gevraagd naar de traumahelikopter maar deze werd later weer geannuleerd. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend.

1/1

WOENSDAG 27|05

OMMEN - Aan de Merelstraat in Ommen heeft iemand een auto besmeurd met verf. De auto stond geparkeerd op de oprit onder een carport.


Bovenstaande is gebeurd tussen zondag 24 mei 22:30 uur en maandag 25 mei 06:15 uur. De eigenaar van de auto heeft inmiddels aangifte gedaan. De politie is op zoek naar getuigen die die nacht iets gezien of gehoord hebben. Je kan contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

WOENSDAG 27|05

DEN HAM - De traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is vanmiddag geland in een weiland naast de Lambertinck in Den Ham voor een medisch incident.

 

Wat er precies is gebeurt is niet bekend. De traumahelikopter trok veel bekijks van omwonenden.

1/1

DINSDAG 26|05

HARDENBERG - Dinsdagmiddag heeft de politie een controle uitgevoerd op de N36 tussen Ommen en Hardenberg. Op deze weg vinden veel zeer ernstige tot dodelijke verkeersongevallen plaats, waarbij afleiding één van de grootste oorzaken is. In totaal heeft de politie 51 bestuurders staande gehouden en bekeurd, waarvan 40 bestuurders voor het vast houden van de mobiele telefoon! In werkelijkheid lag het getal van constateringen hoger, maar in sommige gevallen was het niet mogelijk om een staande houding uit te voeren.


Het is schrikbarend hoe hoog deze cijfers zijn! De politie kan het niet vaak ...

MAANDAG 25|05

DALFSEN - De brandweer van Dalfsen is maandagavond 25 mei uitgerukt voor een klein brandje in het bosgebied op de hoek van de Oldenhoeksweg en de Spokkeriete. Er bleek een klein stukje gras in brand te hebben gestaan. Jongens uit de buurt roken vanmiddag al rook. De jongens zijn daarop op onderzoek gegaan en vonden deze plek.

 

De brandweer heeft met een natblusser de brand geblust.

WOENSDAG 13|05

ZWOLLE - De politie meldt dat het onderzoek naar de pot met menselijk weefsel is afgerond. Het gaat om een preparaat uit 2003 dat destijds is gebruikt voor scholing van artsen van het Isala Ziekenhuis in Zwolle. Een misdrijf is uitgesloten. Hiermee is het onderzoek afgerond.

 

Dinsdagmiddag kreeg een vrijwilligster van de kringloop in Zwolle, de schrik van haar leven toen ze de menselijke resten aantrof in een emmertje. Dat zat weer in een doos, met daarin onder meer schriftjes en speelgoed.

 

Zie ook:

...

WOENSDAG 06|05

Met het codewoord 'masker 19' kunnen slachtoffers van huiselijk geweld vanaf 1 mei bij de apotheek een melding doen van huiselijk geweld. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming en apothekersorganisatie KNMP hebben afgesproken om met deze nieuwe mogelijkheid het melden van huiselijk geweld laagdrempeliger te maken. Als een slachtoffer de woorden 'masker 19' uitspreekt, weet de apotheker dat de klant een melding wil doen van huiselijk geweld. Daarop wordt Veilig Thuis gewaarschuwd. Het codewoord biedt zo uitkomst voor ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
HARDENBERG 24Webvertising