Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:16:25 Bon-01 Hv Weg Letsel Coevorderweg Balkbrug 041095 042335 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Hardenberg (Balkbrug) (Blusploeg - TS...
woensdag 20 januari 2021

TOP NIEUWS

GISTEREN 19|01

BALKBRUG - Een auto is dinsdagavond zwaar beschadigd geraakt na een aanrijding met een vrachtwagen in Balkbrug. Opvallend genoeg ontbrak van de bestuurder van de auto ieder spoor.

 

Het ongeluk gebeurde op de Coevorderweg. De auto moest worden weggesleept door een berger. Er raakte niemand gewond.

1/1

DONDERDAG 14|01

ZWOLLE - Vandaag, 14 januari, ontvangen ruim 750 afnemers van cocaïne een sms-bericht van de politie. De telefoonnummers stonden in telefoons van coke-dealers in Zwolle. In de sms staat een link naar een website waar de afnemers hulp kunnen zoeken om te stoppen met hun verslaving. Een unieke samenwerking van ex-gebruikers, de gemeente Zwolle, RIEC Oost-Nederland, OM Oost-Nederland en Politie Oost-Nederland.


"In Zwolle zagen we vorig jaar ernstige geweldsincidenten, van autobranden tot aanslagen op iemands leven. Dat is voor een groot deel het gevolg van het dealen in harddrugs. ...

WOENSDAG 13|01

LUTTENBERG - Op de kruising van de Hellendoornseweg en de Buurtschapsweg in Luttenberg is woensdag 13 januari een bestelbus van DHL op zijn kant beland bij een ongeval.

 

De bestuurster van de bestelbus is met hulp uit de bestelbus gehaald. Ze is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. De bus zal door een berger worden afgesleept.

ZATERDAG 09|01

HARDENBERG - Zaterdagmorgen vond er op de kruising Witte de Withstraat met de Stationsstraat een aanrijding plaats. Doordat een automobilist te laat opmerkte dat het voertuig voor hem stopte voor een overstekende voetganger, konden de bestuurders van de achter op komende voertuigen een aanrijding niet meer voorkomen.

 

De bestuurster van de eerste auto is nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

DONDERDAG 07|01

DE KRIM - Aan de Marsstraat in De Krim heeft begin deze avond een auto in brand gestaan. Volgens de brandweer is er vermoedelijk sprake van brandstichting.

 

De politie onderzoekt of er verband is met een andere brandende auto kortgeleden.

ZATERDAG 02|01

NEDERLAND - Vanwege corona mocht er dit jaar geen vuurwerk worden afgestoken. Als het aan de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls ligt, komt er ook volgend jaar voor het hele land een vuurwerkverbod.

 

Over de grote linie hadden waren er minder incidenten en veel minder vuurwerkslachtoffers waardoor zorgpersoneel werd ontzien. Niet iedereen is voorstander van een algeheel verbod op vuurwerk. De reden van het vuurwerkverbod was nu een andere. Iedereen begrijpt dat we de zorg moeten ontlasten.

 

Wat vind jij? Doe mee aan onze poll!

...

VRIJDAG 18|12

NIEUWLEUSEN - Donderdag 17 december is een vrouw van in de 20 aangerand door een hardloper tijdens het wandelen. De politie is op zoek naar mensen die op dat moment in de buurt waren en mogelijk iets of iemand hebben gezien.

 

De vrouw liep rond 14.15 uur op het fietspad vanaf de Burgemeester Backxlaan richting de Koningin Julianalaan, ten zuiden van de sportvelden. Hier is ze door een hardloper aangerand.

 

De hardloper werd omschreven als een blanke man van rond de 40 jaar, rond de 1.85 meter, brildragend, met een stoppelbaard en grijs haar. Hij had een tenger postuur. Op ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Volgend jaar weer knallen tijdens de jaarwisseling
HARDENBERG 24Webvertising