Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 09:55:04 Bon-inci-15 Oms Br Hotel Restaurant Paping Bv Oms 700013 Stationsweg Ommen 042241 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Ommen (Chauffeurs) IJsselland
maandag 21 januari 2019
TOP NIEUWS

ZATERDAG 19|01

ZWOLLE - Zaterdagmiddag 19 januari is een persoon gewond geraakt bij een brand in verpleeghuis het Zonnehuis aan de Nijenhuislaan in Zwolle.

 

De brandweer werd kort voor drie uur opgeroepen om een nacontrole uit te voeren. Ook kwamen twee ambulances naar het verpleeghuis. Het mobiel medisch team van het UMCG is per traumahelikopter naar Zwolle gekomen en landde op een parkeerplaats vlakbij.

 

Na een relatief lange behandeling binnen is het slachtoffer per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Wat de aard en ernst van de letsels zijn is onbekend. Het is onbekend wat zich ...

VRIJDAG 18|01

DALFSEN - Aan het Pleijendal bij de parkeerplaats van de Action in Dalfsen is vrijdagmiddag een ongeluk gebeurd waarbij drie auto's zijn betrokken. Het ongeluk vond plaats ter hoogte van de kruising Wilhelminastraat.

 

Een automobilist die vermoedelijk onwel raakte tijdens het rijden, is daardoor de controle van het voertuig verloren en tegen twee geparkeerde auto's gebotst. De man is met met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

DONDERDAG 17|01

DEN HAM - Op donderdag 17 januari rond 18:10 uur is de brandweer met spoed uitgerukt voor een keukenbrand op de Roggestraat in Den Ham. Een pannetje op het was de oorzaak.

 

Een persoon had rook ingeademd en is door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Volgens de buren heeft de man enige tijd in de rook gestaan. De buren had de man opgevangen voordat de ambulance er was.

 

Het huis stond vol met rook. De brandweer heeft het huis geventileerd.

1/1

DONDERDAG 17|01

COLLENDOORN - Donderdagochtend 17 januari heeft de politie van Hardenberg een afvaldumping van een hennepkwekerij aangetroffen. Dit was aan de Venneweg in Collendoorn.

 

De politie zoekt getuigen of passanten die iets verdachts hebben gezien in de afgelopen 24 uur. Heeft u informatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Gebruik hierbij dossiernummer 2019025921.

1/1

WOENSDAG 16|01

DE KRIM - Afgelopen dinsdag 15 januari is er in Opsporing Verzocht onder andere aandacht besteed aan de woningoverval in De Krim. Hierbij werd een 82-jarige vrouw overvallen in haar woning en vervolgens opgesloten in haar meterkast. Pas na 15 uur werd zij door vriendinnen bevrijd.

 

Bij de overval werd onder andere een zitmaaimachine meegenomen. Deze is uitgebreid in de studio getoond. De politie is erg blij dat er zoveel mensen meedenken en meezoeken. De politie ontving veel tips over een soortgelijke maaimachine die op marktplaats te koop aangeboden zou worden. Ze hebben dit ...

VRIJDAG 18|01

HARDENBERG - Afgelopen donderdagavond 17 januari kreeg de politie in Hardenberg een melding dat er een aanrijding had plaats gevonden op de parkeerplaats van Zaal Mulder aan de Gramsbergerweg. De eigenaar van de aangereden auto had zijn auto rond 19.45 uur geparkeerd op de parkeerplaats. Toen de eigenaar die avond weer naar huis wilde rijden trof hij zijn auto zwaar beschadigd aan.

 

Helaas heeft de veroorzaker van de aanrijding zich niet gemeld en daarom is de politie op zoek naar getuigen van deze aanrijding. De aanrijding moet tussen 19.45 uur en 20.15 uur afgelopen donderdag avond ...

ZONDAG 13|01

DE KRIM - Vanochtend, zondag 13 januari 2019, tussen 09:00 en 12:30 uur, is in De Krim een Suzuki Vitara, blauw van kleur en voorzien van kenteken JP258H, gestolen.

 

Indien je deze auto ziet rijden of ergens geparkeerd ziet staan meldt het de politie via 112.

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
HARDENBERG 24Webvertising