Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) za 18 juni 2016, 18:59

Dronken bestuurder twee keer aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 16:37 uur

HARDENBERG – Agenten hebben in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 juni twee keer een 41-jarige man uit Emmen aangehouden. De man was onder invloed van alcohol, beschikte niet over een geldig rijbewijs en reed veel te hard.

Rond 2 uur werd de politie gebeld met de tip dat de man mogelijk onder invloed van alcohol een auto bestuurde. Agenten spraken de man aan op de Lage Doelen in Hardenberg. Hij bleek inderdaad te veel hebben gedronken en blies op het politiebureau 1175 ug/l. De man had ook geen geldig rijbewijs. Hij kreeg een rijverbod en een dagvaarding.

Rijden tijdens rijverbod
Na de afhandeling op het politiebureau boden agenten de man een lift aan, maar dat weigerde hij. Ze vertrouwden het niet en keken in de omgeving waar zijn auto was geparkeerd of ze de man ergens zagen. Op dat moment ging de auto van de man hen met hoge snelheid voorbij. De agenten ging achter hem aan en gaven hem een aantal keer een teken om te stoppen. De man negeerde het stopteken en overschreed meerdere malen de maximum snelheid, maar kon op de Hardenbergerweg in Mariënberg worden aangehouden. Er is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed, het negeren van een stopteken, rijden tijdens een rijverbod en het overschrijden van de maximum snelheid. Zijn auto is in beslaggenomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.