Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) di 12 juli 2016, 16:16

Verdachte aangehouden voor fietsendiefstal dankzij getuige

Laatst bijgewerkt: zondag 16:37 uur

HARDENBERG – Dankzij een alerte getuige hebben agenten een 23-jarige man uit Hardenberg aangehouden voor fietsendiefstal of heling van een fiets. De vrouw zag de man lopen met een e-bike en vertrouwde de situatie niet. Ze kende de man, sprak hem aan en volgde hem naar een woning aan de Beatrixstraat. Eén van de bewoners van de woning is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid.

Maandagmiddag zag de vrouw de man op de Gramsbergerweg lopen met een afgesloten elektronische fiets. Ze sprak de man er op aan, maar hij zei dat het een fiets van een bekende was. Hij leverde de fiets af bij een woning aan de Beatrixstraat. De vrouw was met hem meegelopen en vroeg de bewoners naar de fietssleutel. Zij konden geen sleutel laten zien. Daarop is de politie geïnformeerd. Agenten hebben de man aangehouden en de fiets in beslag genomen. Later die middag werd, na een bericht op Facebook, bekend dat de fiets was gestolen bij een school aan de Parkweg. De politie heeft dinsdag 12 juli één van de bewoners van de woning aan de Beatrixstraat aangehouden voor mogelijke betrokkenheid. Er is een onderzoek ingesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.