Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 september 2016, 18:47

Politiekids van de wijk Stadshagen beëdigd door de burgemeester

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:38 uur

ZWOLLE – Vanmiddag werden de eerste Politiekids van de wijk Stadshagen beëdigd door de burgemeester en politiechef van het Stadsdeel West.

Na de feestelijkheden leek er helaas een smet op de middag te ontstaan omdat de fiets was gestolen van een van de nieuwe Politiekids. Maar deze Politiekid is duidelijk niet voor niets door de selectie gekomen!

Toen hij in de omgeving op zoek ging naar zijn fiets zag hij de fietsendief voorbij fietsen op zijn eigen fiets. Terwijl hij de dief kordaat en zonder aarzeling aansprak zag zijn moeder kans de senior collega’s van haar zoon te waarschuwen.

Hoewel de Politiekid de hulp duidelijk niet nodig had, omdat hij zijn fiets zelf alweer terug had, heeft de politie de fietsendief in de kraag gevat. De man zit op dit moment nog vast voor verder onderzoek.

De politie Zwolle is natuurlijk zeer trots op dit strakke optreden van deze Politiekid en heeft er geen twijfel over dat deze met glans zijn opleiding gaat doorlopen!

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.