Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 26 oktober 2016, 12:04

Brand in bedrijfspand aan de Veldkampweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:38 uur

OMMEN – De politie onderzoekt een brand in een bedrijfspand aan de Veldkampweg. Vermoedelijk is de brand in de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 oktober rond 1.30 uur gestart. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

De hulpdiensten kregen rond 1.55 uur een melding binnen over een brand aan de Veldkampweg. De brandweer is meteen gestart met blussen. Agenten hebben omstanders op afstand gehouden voor hun eigen veiligheid en om er voor te zorgen dat de brandweer haar werk kon doen. Daarnaast hebben ze de wegen vrijgemaakt zodat brandweervoertuigen bij het pand konden komen.

Onderzoek
Op dit moment doet de politie onderzoek naar de oorzaak van de brand. Vermoedelijk is de brand rond 1.30 uur gestart. De politie is op zoek naar getuigen. Was u rond dat tijdstip in de buurt van de Veldkampweg? Hebt u iets verdachts gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000.

112 Ommen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ommen lees je in onze categorie 112 Nieuws Ommen. Alle 112 alarmeringen uit Ommen kan je live volgen via 112 meldingen Ommen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.