Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 28 oktober 2016, 15:42

Fietsendieven in de kraag gevat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:38 uur

ZWOLLE – In Overijssel zijn donderdag 27 oktober twee fietsendieven aangehouden. De eerste betrof een 33-jarige man uit Deventer. De tweede een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Beide mannen zijn voor nader onderzoek ingesloten.

De man uit Deventer werd in Zwolle rond 14.00 uur aangehouden toen hij een fiets wegnam vanaf de Eekwal. In verband met de toename van het aantallen fietsendiefstallen in het centrum van Zwolle wordt er extra op dit feit gecontroleerd. Tijdens zo’n controle werd geconstateerd dat de man de fiets wegnam. Even verderop kon hij worden aangehouden.

De andere 33-jarige man werd donderdag rond 15.20 uur op de Steijnstraat in Hengelo aangehouden. Surveillerende agenten zagen de man fietsen en herkenden hem van camerabeelden. Deze beelden waren gemaakt van de diefstal van een elektrische fiets op dinsdag 11 oktober vanaf de Willem de Merodestraat in Hengelo. De man werd in eerste instantie aangehouden omdat hij zich niet kon identificeren. Toen op het politiebureau zijn identiteit was vastgesteld en hij een bon had ontvangen voor het niet kunnen identificeren werd hij opnieuw aangehouden op verdenking van fietsendiefstal.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.