Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 november 2016, 18:20

Kluis weggenomen uit woning aan de Tinbergenlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 16:39 uur

BERKUM – De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak bij een woning aan de Tinbergenlaan in Berkum. Een (nog) onbekende dader heeft dinsdagavond 8 november rond 19.30 uur een kluis weggenomen.

De kluis bevatte een waardevolle inhoud. Er is een onderzoek ingesteld door de politie. Medewerkers van de technische recherche hebben sporenonderzoek gedaan. Er zijn camerabeelden veiliggesteld en agenten hebben buren gevraagd of zij iets hebben gezien rond 19.30 uur.

Auto
Mogelijk is de dader er vandoor gegaan in een auto die geparkeerd stond tussen de Tinbergenlaan en het fietspad op de dijk. Het kan zijn dat er die avond mensen in de buurt zijn geweest en iets verdachts hebben gezien. Was u rond 19.30 uur in de buurt van de Tinbergenlaan en heeft u een persoon zien lopen met een kluis? Of hebt u een auto gezien die geparkeerd stond bij de dijk? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000 of via de website van Meld Misdaad Anoniem.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.