Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 november 2016, 16:08

Politie opent steunpunt in gemeentehuis

Laatst bijgewerkt: zondag 16:39 uur

DALFSEN – Donderdag 1 december opent de politie een steunpunt in het gemeentehuis in Dalfsen. Inwoners van de gemeente Dalfsen kunnen daar na het maken van een afspraak aangifte doen of in gesprek met iemand van het wijkteam. Wijkagenten gebruiken het steunpunt als werkplek tijdens hun dienst en blijven daardoor dicht bij de inwoners.

Het wijkteam werkt ook aan een nieuwe manier van dienstverlening waarbij ze zo veel mogelijk inspeelt op de wens van inwoners. Zo nemen agenten bij woninginbraken in de woning een aangifte op. Het team onderzoekt of zij dit ook kan gaan doen bij andere misdrijven.

Wijkagenten
Op dit moment zijn er vier wijkagenten werkzaam in het gebied. Theo Habers en Marco Luigjes zijn wijkagent in de plaatsen Dalfsen, Lemelerveld en Hoonhorst. Roy Veldhuis en Marloes Sportel werken in Nieuwleusen en Oudleusen. Daarnaast is er een vaste groep agenten werkzaam in de gemeente Dalfsen. Wilt u een wijkagent spreken? Neem via 0900-8844 contact met hem of haar op om een afspraak te maken.

Aangifte
U kunt een afspraak maken door te bellen met 0900-8844. U kunt dan samen met een politiemedewerker bepalen welke manier, waar en welke datum u het beste uitkomt om aangifte te doen. Het adres van het gemeentehuis is Raadhuisstraat 1 in Dalfsen. Voor verschillende zaken is het ook mogelijk om via internet aangifte te doen.

Bereikbaarheid
Het spreekt voor zich dat de politie 24 uur per dag bereikbaar is voor u. Hebt u direct politie nodig? Bel dan 112! Bijvoorbeeld wanneer iemands leven in gevaar is, u getuige bent van een misdrijf of een verdachte situatie. Wilt u de politie spreken, maar is er géén sprake van spoed, bel dan 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.