Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 03 februari 2017, 3:55

Overval op Spar supermarkt aan het Jupiterplein

Laatst bijgewerkt: dinsdag 22:39 uur

HARDENBERG – Op donderdagavond 2 februari vond er een overval plaats op de Spar supermarkt aan het Jupiterplein. Een man bedreigde daarbij de kassière met een mes. Toen zij een collega om hulp riep ging de dader er, zonder buit, vandoor.

Omstreeks 19.40 uur deed de man of hij wat wilde afrekenen bij de kassa. Toen de kassière het product wilde scannen bedreigde hij haar met een mes. De kassière riep hierop om hulp, waarna de dader er direct rennend vandoor ging. Een klant is nog achter de man aan gegaan, maar raakte hem kwijt toen hij de steeg in liep tussen de Meteorlaan en de Rembrandtstraat in de richting van de gymzaal.

De politie is in de omgeving direct op zoek gegaan naar de dader, maar heeft deze niet meer aangetroffen. De politie is op zoek naar getuigen die de man rond 19.40 uur mogelijk gezien hebben in de omgeving van het Jupiterplein dan wel op zijn vlucht in de omgeving van de Meteorlaan en de Rembrandtstraat. Het betrof een man van 20 a 25 jaar oud, 170 a 180 cm lang, donkergetinte huidskleur en donker (stoppel)baardje. Hij droeg een grijze sweater met capuchon met op de borst een print van de vlag van Groot Brittannië, een donkere trainingsbroek en zwarte schoenen met witte strepen en een witte zool (mogelijk merk Adidas). Getuigen kunnen bellen met de politie in Hardenberg via 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden via de lijn van Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.