Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 maart 2017, 17:46

Spot u ze? Militairen moeten ongezien van Drenthe naar Lochem lopen

Laatst bijgewerkt: zondag 11:50 uur

DRENTHE – Ongeveer twintig militairen trekken deze week te voet van Havelte (Drenthe) naar Lochem voor een militaire oefening. Ziet u ze deze week lopen, dan is de missie mislukt. Ze moeten namelijk ongezien door een bepaald gebied trekken.

De gewapende militairen zijn maandag gestart met de oefening, maar dat is nog in een leslokaal. Dinsdag is dat ook het geval. Woensdag trekken militairen het veld in. Dat zal gebeuren vanaf het militaire oefenterrein bij Havelte.

Dinsdagavond verplaatsen zij te voet richting Ommen. Woensdagnacht verplaatsen zij vanuit omgeving Ommen, richting omgeving Lochem. Op vrijdag moeten de militairen dan in Lochem zijn aangekomen. Ze maken tijdens de tocht geen gebruik van munitie of oefenmunitie.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.