Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 maart 2017, 21:27

Auto raakt te water op de Hasselterweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:24 uur

ROUVEEN –  Op woensdag 8 maart rond 20.50 uur vond er een verkeersongeval plaats op de Hasselterweg in Rouveen. Door onbekende oorzaak reed een 29-jarige automobilist uit Hasselt de Dedemsvaart in.

Hulpdiensten rukten met groot materieel uit omdat onduidelijk was hoeveel personen er in het voertuig zaten. Ook de trauma helikopter is gealarmeerd.

Getuigen sprongen het water in om de man te redden. De man werd korte tijd later door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, maar kwam daar even later toch te overlijden.

112 Rouveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Rouveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Rouveen. Alle 112 alarmeringen uit Rouveen kan je live volgen via 112 meldingen Rouveen.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.