Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) za 01 april 2017, 18:08

Rijbewijs ingevorderd van automobiliste na roekeloze inhaalactie op de N48

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:41 uur

OMMEN – Het filmpje van de inhaalactie op de N48 tussen Ommen en Hoogeveen, van afgelopen maandag 27 maart, heeft de nodige media-aandacht gehad.

De opname is ook aan Team Verkeer ter beschikking gesteld. Daarop is de afgelopen dagen een onderzoek ingesteld naar de bestuurster van de bewuste Mercedes. Van de man die het filmpje heeft gemaakt en de vrachtwagenchauffeur zijn verklaringen opgenomen.

De bestuurster van de Mercedes bleek 71-jarige vrouw uit de gemeente Midden-Drenthe. Zij is, in overleg met het OM, als verdachte gehoord en het rijbewijs is ingevorderd. De zaak loopt nu verder via het OM. Er zal eveneens gekeken worden naar een onderzoek van de rijvaardigheid.

112 Ommen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ommen lees je in onze categorie 112 Nieuws Ommen. Alle 112 alarmeringen uit Ommen kan je live volgen via 112 meldingen Ommen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.