Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 31 mei 2017, 19:44

Hardenberg heeft drie nieuwe wijkagenten

Laatst bijgewerkt: zondag 16:42 uur

HARDENBERG – Martin Veurink, Chantal Wassink en Frank Scheper sinds vier weken de nieuwe wijkagenten in Hardenberg.

‘Wij zijn het aanspreekpunt betreffende alle zaken die zich in de wijk afspelen’, aldus de agenten. ‘Daarbij houden wij ons bezig met de aanpak van criminaliteit (inbraken en diefstallen), jeugdproblematiek, drugsoverlast, handhaven van de openbare orde, toezicht op de verkeersveiligheid en surveillance in de wijk. Daarnaast onderhouden wij het contact met de bewoners in de wijk, maar ook met de gemeente, sportverenigingen, woningbouwverenigingen, hulpverleningsinstanties, horeca, bedrijfsleven, jeugd- en jongerenwerkers, maatschappelijk werk, scholen en belangenverenigingen.’

Martin, Chantal en Frank geven aan dat informatie hun belangrijkste bron is. ‘Informatie die ú kunt geven. U kunt met vragen over veiligheid in uw woonomgeving bij ons als wijkagenten terecht. Maar ook uw eigen ideeën en initiatieven zijn zeer waardevol.’

Waar zijn de agenten werkzaam?

Chantal Wassink en Frank Scheper zijn wijkagent voor Hardenberg Stad/Kern, Martin Veurink is wijkagent Hardenberg Zuid (dorpskernen) en AZC. Marjon ten Berge is tevens wijkagent in Hardenberg met als hoofdtaak GGZ gerelateerde zaken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.