Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) za 03 juni 2017, 18:57

Verwondingen man Hardenberg veroorzaakt door intrappen glazen deur

Laatst bijgewerkt: zondag 16:42 uur

HARDENBERG – De politie heeft vandaag het onderzoek naar het incident bij een woning aan de Kleine Pollen voortgezet.

Het is inmiddels duidelijk dat het letsel van de gewonde man is ontstaan doordat hij met zijn been door de glazen ruit van de voordeur is gegaan. De gewonde man verkeerde onder invloed van alcohol. Waarom de man de glazen ruit heeft ingetrapt en zich bij de bewoner meldde is nog onduidelijk. De man wordt verdacht van het plegen van vernieling en bedreiging. De politie hoopt met het horen van getuigen, het vinden van mogelijk beeldmateriaal en andere sporen helder te krijgen wat er precies is gebeurd op vrijdag 2 juni omstreeks 3.15 uur aan de Kleine Pollen in Hardenberg.

De politie wil graag met getuigen in contact komen die meer weten over het motief of de aanleiding van dit incident. Zij kunnen bellen met 0900 8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.