Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) do 08 juni 2017, 23:31

Agenten redden man uit te water geraakt auto in Beerzerveld

Laatst bijgewerkt: zondag 18:24 uur

BEERZERVELD – Twee agenten hebben een bestuurder van een personenwagen die aan de Westerweg in Beerzerveld in het kanaal Almelo/DeHaandrik was geraakt donderdagavond uit de auto en water gehaald. Het slachtoffer is in de ambulance gestabiliseerd en naar het ziekenhuis overgebracht.

De brandweer kwam ook ter plaatse om assistentie te verlenen. Duikers van de brandweer zochten in het water of er nog meer slachtoffers waren, dit bleek gelukkig niet het geval. De trauma heli met het mobiel medisch team waren ook aanwezig. De agenten hielden aan hun reddingsactie een nat pak over. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

Op de plek van het ongeval is een telefoon aangetroffen. De eigenaar van deze telefoon kan zich op het politiebureau in Hardenberg melden.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.