Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) di 13 juni 2017, 17:41

Gestolen bus met postpakketten teruggevonden in Gramsbergen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:42 uur

GRAMSBERGEN – Op dinsdag 13 juni 2017 kreeg de politie een melding van diefstal bus vanaf Stationsweg in Mariënberg.

Omstreeks 14:30 uur stapte een donker getinte man in de post bus en reed weg richting Bergentheim. Signalement: donker getinte man, donker haar en baardje, draagt zwart leren jack. Kenteken gedeeltelijk bekend. Meerdere eenheden gingen direct op zoek naar de bus.

Een paar minuten later zagen toezichthouders de gestolen bus rijden op de N34 richting Gramsbergen. Maar verliezen deze uit het oog. Daarna zagen agenten de bus op de N34 richting Coevorden. Maar ook zij verliezen de bus uit het oog.

Via track en trace ziet Post-NL dat de bus stil staat op de Oostermaat in Gramsbergen. Als de politie ter plaatse komt zien ze de bus bij het station Gramsbergen staan en zien dat er niemand in de bus zit. Agenten zien een man lopen die voldoet aan het signalement, man wordt aangehouden ter zake diefstal bus.

Heeft u in Gramsbergen deze bus zien rijden en/of een man gezien die aan het signalement voldoet neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

112 Gramsbergen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Gramsbergen lees je in onze categorie 112 Nieuws Gramsbergen. Alle 112 alarmeringen uit Gramsbergen kan je live volgen via 112 meldingen Gramsbergen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.