Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 14 juli 2017, 16:51

Bewoners boerderij in De Krim grijpen dief in de kraag

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:42 uur

DE KRIM – Vrijdagmiddag kwam er bij de politie een melding binnen dat er een man was betrapt door bewoners van diefstal van geld bij een boerderij in De Krim.

De oplettende bewoners zagen de man rond de boerderij lopen en spraken de man aan en kwamen tot de ontdekking dat de man geld had weggenomen uit een geldkistje. Hierop hebben de bewoners de politie gewaarschuwd. De verdachte werd door de bewoners vastgehouden totdat de agenten ter plaatse waren.

De verdachte bleek een “bekende” van de politie te zijn. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het bureau en aldaar ingesloten voor onderzoek.

De recherche doet verder onderzoek.

112 De Krim

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in De Krim lees je in onze categorie 112 Nieuws De Krim. Alle 112 alarmeringen uit De Krim kan je live volgen via 112 meldingen De Krim.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.