Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 26 juli 2017, 5:27

Onbekenden laten midden op de weg scooter achter

Laatst bijgewerkt: zondag 16:42 uur

HARDENBERG – In de nacht van dinsdag op woensdag zagen agenten, die in een onopvallend voertuig reden, een scooter rijden met daarop 2 personen. De scooter kwam uit de richting van het centrum en reed via het fietspad over de stelling richting de MC Donalds. De agenten wilden de scooter controleren en draaiden hun voertuig. Kennelijk zag de bestuurder van de scooter dit en ging er als een haas vandoor. De politie heeft de buurt nog uitgekamd maar troffen de scooter en de personen helaas niet meer aan.

Enkele minuten later kregen ze een melding van een voorbijganger. Deze melder trof een scooter aan die midden op de weg stond op de Elfdewijk in de buurt van de Camping.

Agenten zijn ter plaatse gegaan en troffen de scooter zonder kentekenplaatje aan. De scooter is meegenomen voor onderzoek naar het politiebureau in Hardenberg.

Op dit moment wordt nog onderzocht of het hier om dezelfde scooter gaat die de collega’s eerder zagen rijden. Tevens wordt er onderzoek gedaan naar de herkomst van de scooter om de eigenaar en evt. bestuurder van afgelopen nacht te achterhalen.

Heeft u info over de scooter of over de eigenaar en/of bestuurder en passagier van afgelopen nacht? Laat het de politie weten via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.