Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) do 27 juli 2017, 18:15

Schade aan auto op de N34 door afgevallen lading

Laatst bijgewerkt: zondag 16:42 uur

HARDENBERG / COEVORDEN – Afgelopen maandag 24 juli omstreeks 13.10 uur reed een bestuurder over de N34 tussen Coevorden en Hardenberg in de richting van Coevorden met zijn VW bestelbus. Vanuit tegengestelde richting kwam hem een bestelbus tegemoet met daar achter een dubbel-assige aanhangwagen gekoppeld.

Op deze aanhangwagen lagen div. betonhaken. Toen deze voertuigen elkaar bijna passeerden vielen er 3 van deze betonhaken van de aanhangwagen af. Deze betonhaken kwamen terecht op de tegemoetkomende bestelbus en veroorzaakten veel schade aan de bestelbus.

Gelukkig raakten deze haken alleen de voorbumper en grill van de bestelbus en niet de voorruit van de bestelbus, met alle gevolgen van dien.

De bestelauto met aanhangwagen heeft waarschijnlijk niet gemerkt dat hij zijn lading verloor en is gewoon door gereden. Wat we van deze bestelauto met aanhanger weten is dat het een grijze bestelbus betrof en mogelijk om een Opel Vivaro of Renault Traffic gaat.

Waarschijnlijk heeft deze bestuurder later wel gemerkt dat hij lading is verloren. En daarom doet de politie ook een oproep met het verzoek aan deze bestuurder om contact met politie Hardenberg op te nemen zodat ze hem in contact kunnen brengen met de bestuurder van de VW Bestelbus zodat de schade netjes via de verzekering geregeld kan worden.

Bent u niet de bestuurder van deze combinatie maar reed u wel in de omgeving en heeft u iets gezien of weet u wie de bestuurder was dan vragen we u ook om contact met de politie op te nemen via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.