Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 augustus 2017, 21:22

Brandweer rukt groots uit voor brandende tractor

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:43 uur

HELLENDOORN – Op woensdagavond 23 augustus is brand uitgebroken in een tractor op het terrein van een boerenbedrijf aan de Hancateweg-Oost in het buitengebied van Hellendoorn.

Tijdens het pompen van mest ontstond brand in het motorcompartiment van de tractor. De tractor stond vlak naast een stal, om deze reden werd de brandweer in eerste instantie groot opgeroepen.

De boer begon zelf met blussen met een tuinslang en had het vuur al redelijk binnen de perken, de brandweer heeft de trekker afgeblust en blust deze nu na.

De trekker liep zware schade op.

112 Hellendoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Hellendoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Hellendoorn. Alle 112 alarmeringen uit Hellendoorn kan je live volgen via 112 meldingen Hellendoorn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.