Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 september 2017, 0:52

Aanrijding op de N348 in Ommen tijdens levensgevaarlijke keeractie

OMMEN – Op de avond van donderdag 14 september heeft omstreeks 22:15 uur een nagenoeg frontale aanrijding plaatsgevonden op de N348 tussen Ommen en Lemelerveld.

Ter hoogte van de viaducten over de Regge en de Vecht besloot een automobilist te keren. Op een plek waar dat verboden is en in verband met vangrails en smalle berm onmogelijk veilig kan worden gedaan. Beide bestuurders bleven, mede dankzij de moderne en veilige auto’s, ongedeerd. Tegen de kerende automobilist wordt een proces verbaal opgemaakt.

Het verkeer op de N348 werd tijdens de nasleep van het ongeval om de beurt om het ongeval geleid. Tijdens de berging van beide voertuigen werd de doorgaans drukke weg volledig afgesloten. Nadat beide voertuigen op de bergingsvoertuigen stonden moest het wegdek nog worden schoongemaakt, beide voertuigen lieten namelijk veel brokstukken achter. Beide voertuigen kunnen dan ook als totaal verwoest worden beschouwd.

Een aantal van de automobilisten die voor de totale afsluiting moesten wachten stapten uit hun voertuig in afwachting van het sein dat de weg weer zou openen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons