Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) za 21 oktober 2017, 20:02

Politie maakt zich zorgen over bewoner en breekt deur open

Laatst bijgewerkt: zondag 16:44 uur

HARDENBERG – Zaterdagmiddag 21 oktober kreeg de politie een melding dat een hulpverleningsinstantie al geruime tijd geen contact kon krijgen met een bewoner uit Hardenberg. Deze bewoner was niet verschenen op een afspraak en was normaal altijd punctueel op tijd op afspraken.

Men maakte zich zorgen om de gezondheid van deze bewoner.

Agenten zijn vervolgens naar de woning gegaan om te proberen in contact te komen met de bewoner. De agenten hebben herhaaldelijk aangebeld en geklopt bij de bewoner maar kregen geen enkele reactie. Ook werd het mobiele telefoonnummer van de bewoner gebeld en ze hoorden wel een telefoon over gaan in de woning echter werd er niet opgenomen.

Omdat de agenten wilden weten of de bewoner mogelijk onwel in de woning lag hebben ze de voordeur geforceerd om binnen te komen. Nadat ze een aantal keren tegen de deur bonkten hoorden we een man in de woning praten.

De bewoner was in slaap was gevallen. Hij werd pas wakker toen we met de “bonk” tegen de deur aan bonkten.

Gelukkig ging het goed met de bewoner en heeft hij direct contact gezocht met de hulpverleners om te zeggen dat er niets ernstigs met hem aan de hand was. Omdat de ruit van de voordeur behoorlijk beschadigd was en her en der glassplinters lagen hebben de agenten geholpen met het opruimen van de glassplinters.

De ruit en deur is gerepareerd door de woningstichting.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.