Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) ma 06 november 2017, 15:13

Gewonde en forse schade na aanrijding op kruising in Ommen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:44 uur

OMMEN – Maandagochtend 6 november heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de Slagenweg ter hoogte van de Vermeerstraat in Ommen. Na een vermoedelijke voorrangsfout kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Volgens een omstander kwam de zwarte personenauto vanaf de Eskampweg en werd deze het oversteken van de Slagenweg naar de Vermeerstraat geschept door de witte personenauto.

Één van de betrokken voertuigen eindigde na de aanrijding tegen een verkeerszuil met bord en kwam vlak voor een lantaarnpaal tot stilstand. De inzittende van de witte Seat personenauto is na controle door het ter plaatse gekomen ambulance personeel per ambulance afgevoerd met klachten over nekletsel. De mannelijke bestuurder van de zwarte Volkswagen personenauto kwam met de schrik vrij bij het ongeval.

Verkeer dat vanaf de Slagenweg wilde afslaan naar de Vermeerstraat was tijdens de nasleep van het ongeval tijdelijk gestremd. Tijdens de berging was ook het verkeer dat vanaf de Vermeerstraat kwam tijdelijk gestremd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.