Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 november 2017, 16:15

Man gaat deur van Café de Herberg in Ommen te lijf met bijl

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:44 uur

OMMEN – Op de avond van dinsdag 7 november heeft omstreeks 23:00 uur een 56-jarige man uit Ommen om nog onbekende reden de deur van Café de Herberg aan de Brugstraat in het centrum van Ommen met een bijl te lijf te gaan. Hierbij sneuvelde het raam in de deur en raakte de gevel licht beschadigd.

Volgens eigenaar Hans van Lingen waren op dat moment zowel klanten als personeel aanwezig in het café. Niemand raakte gewond maar de schrik zit er goed in. De man is onbekend voor de eigenaar en de aanleiding van de actie is dan ook nog onbekend.

Na zijn actie vertrok de man op een fiets. Ver kwam hij niet want hij werd op het Kerkplein voor het café aangehouden door agenten. In een mand voor op zijn fiets werd een bijl aangetroffen. Volgens politiewoordvoerder Ruud Visser is de man een bekende van de politie. “Hij is al vaker betrokken geweest bij overlast meldingen en ook deze avond was hij al aangesproken door de politie”. Uit een blaastest bleek dat de man geen alcohol had genuttigd.

112 Ommen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ommen lees je in onze categorie 112 Nieuws Ommen. Alle 112 alarmeringen uit Ommen kan je live volgen via 112 meldingen Ommen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.