Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) za 30 december 2017, 22:29

Automobilist en passagier gaan ervandoor na aanrijding

Laatst bijgewerkt: zondag 16:44 uur

DEDEMSVAART – De politie kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag een melding van een ongeval materieel tussen twee personenauto’s op de kruising Moerheimstraat – Magnolia / Mien Ruyslaan in Dedemsvaart.

Twee personenauto’s waren met elkaar in botsing gekomen. Eén voertuig stond met de voorkant tegen de flank van het andere voertuig aan. De politie trof 1 bestuurder. De andere bestuurder en zijn passagier waren er lopend van tussen gegaan.

Agenten hebben ter plaatse de aanrijding afgehandeld en hebben daarna hun weg vervolgd. Kort daarna zagen zij 2 mensen lopen wie aan het signalement voldeden. Zij zijn aangehouden ter zake verlaten plaats ongeval en ingesloten in het politiebureau in Zwolle. Aangezien er een vermoeden was dat de bestuurder onder invloed van alcohol en/of drugs had gereden is er bloed afgenomen. De volgende morgen zijn de 2 verdachten gehoord door de teamrecherche. Het onderzoek is nog gaande, zodra deze is afgerond krijgen de verdachten hun straf te horen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.