Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 januari 2018, 19:31

Automobilist uit Hoogeveen (22) onder invloed van verdovende middelen

HARDENBERG – Afgelopen nacht zag de politie een personenauto rijden die de aandacht trok. Hierop hebben agenten de personenauto staande gehouden en gecontroleerd.

Tijdens de controle en het gesprek met de 22 jarige bestuurder uit Hoogeveen kregen de agenten het vermoeden dat de bestuurder mogelijk onder invloed was van alcohol en/of andere verdovende middelen.

Na een test bleek dat de bestuurder niet onder invloed was van alcohol. Hierop hebben ze onderzoek gedaan op het gebruik van andere verdovende middelen met behulp van een speekseltest. De bestuurder testte positief op gebruik van THC (canabis) en Cocaine.

De bestuurder is gevorderd om medewerking te verlenen aan een bloedproef om onderzoek te doen naar de hoeveelheid van Cocaine en THC in zijn bloed. Echter de bestuurder weigerde medewerking te verlenen aan een bloedproef.

Tegen de bestuurder is Proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed van verdovende middelen. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd en tevens is er proces-verbaal opgemaakt voor weigering medewerking bloedproef.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons