Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) do 25 januari 2018, 17:04

Brandweer Ommen met brandweerboot in actie voor losgeslagen bootje

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:45 uur

OMMEN – Donderdagmiddag 25 januari is de brandweer in actie gekomen met de brandweer boot van het korps Ommen. Dit omdat een klein bootje vast zat in de drijvers voor de stuw bij Vilsteren.

Het bootje is hoogstwaarschijnlijk bij de storm van vorige week donderdag 18 januari losgeraakt en stroomafwaarts op de Vecht zijn meegevoerd. Het bootje is niet voorzien van een kenteken of ander identificatie nummer dus de eigenaar en daarmee de herkomst niet niet duidelijk.

Na het bootje bij de drijvers voor de stuw te hebben weg getrokken is het bootje, dat ondersteboven dreef, naar de naastgelegen sluis ingang getrokken waar deze weer met de juiste zijde boven is gedraaid. Hierna is het resterende water uit het bootje geschept waarna het per brandweerboot naar de helling bij de haven in Ommen is gesleept.

112 Ommen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Ommen lees je in onze categorie 112 Nieuws Ommen. Alle 112 alarmeringen uit Ommen kan je live volgen via 112 meldingen Ommen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.