Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 23 februari 2018, 15:36

Man (70) uit Bergentheim omgekomen bij eenzijdig ongeval in Holtheme

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:26 uur

HOLTHEME – Een 70-jarige man uit Bergentheim is vanochtend, vrijdag 23 februari, om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval op de De Haandrik in Holtheme. Door nog onbekende oorzaak raakte de man in een bocht van de weg en kwam hij met zijn bedrijfsauto inclusief aanhanger in het water terecht.

Het ongeluk gebeurde even voor 07.00 uur. Een voorbijganger die de auto in het kanaal zag liggen schakelde de hulpdiensten in. De bestuurder werd door duikers van de brandweer uit de auto gehaald. Ook een traumaheli werd ingeschakeld, maar de hulp mocht niet meer baten. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Naar de oorzaak van het ongeluk is een onderzoek ingesteld.

112 Holtheme

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Holtheme lees je in onze categorie 112 Nieuws Holtheme. Alle 112 alarmeringen uit Holtheme kan je live volgen via 112 meldingen Holtheme.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.