Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) zo 15 april 2018, 20:55

Levensgevaarlijke keeractie vermoedelijke oorzaak aanrijding op N36 bij Stegeren

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:46 uur

STEGEREN – Op zondag 15 april zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen op de N36 bij Stegeren. Vermoedelijk gebeurde dit doordat één van de auto’s wilde keren op de weg. De witte auto botste hierdoor op de zijkant van een Mercedes. Eén persoon is door ambulancepersoneel op letsel gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Het verkeer ondervond hinder van het ongeval en stond in de file. Beide auto’s zijn met forse schade door een berger afgesleept.

112 Stegeren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Stegeren lees je in onze categorie 112 Nieuws Stegeren. Alle 112 alarmeringen uit Stegeren kan je live volgen via 112 meldingen Stegeren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.