Logo 112Vechtdal

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 24 april 2018, 10:24

Stroop je mouwen op en help mee met de Collecte Rode Kruis Zwolle

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:46 uur

REGIO – Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen wij vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Om onze activiteiten uit te kunnen voeren hebben wij (financiële) middelen nodig. Daarom wordt jaarlijks de collecte georganiseerd. Van de opbrengst van de collecte voeren wij activiteiten uit in Zwolle. Om deze collecte op te zetten en uit te voeren, zijn wij op zoek naar wijkcoördinatoren en collectanten.

Dankzij de inzet van duizenden vrijwilligers voor het Rode Kruis is het mogelijk om directe hulp te geven aan mensen die dat hard nodig hebben. Om deze activiteiten met volle inzet te kunnen blijven voortzetten is de opbrengst van de collecte erg belangrijk. De opbrengst komt namelijk 100% ten goede aan het werk van Rode Kruis afdeling Zwolle. Bijvoorbeeld aan de jeugd EHBO-opleiding en de Jeugdvakantieweek die het Rode Kruis Zwolle organiseert om kinderen die eigenlijk nooit op vakantie kunnen gaan een leuke week te bezorgen. Wil je helpen met de collecte voor het Rode Kruis Zwolle, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected]. De wijkcoördinator organiseert de collecte voor het Rode Kruis in de wijk waar hij/zij woont. Namens het Rode Kruis Zwolle alvast dank voor je inzet en betrokkenheid!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.