Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) zo 06 mei 2018, 15:46

Drugs en wapens aangetroffen bij twee mannen in Dedemsvaart

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:46 uur

DEDEMSVAART – Afgelopen nacht werden 2 personen aangehouden voor drugsbezit en verboden wapen bezit. Agenten kregen een melding van mogelijk drugshandel in Dedemsvaart. De alerte melder had gezien dat de personen een behoorlijke hoeveelheid drugs bij zich hadden en waarschuwde de politie.

De politie is ter plaatse gegaan en troffen de 2 personen in de omgeving aan. Tijdens het onderzoek werd een hoeveelheid drugs in het voertuig en bij de verdachten aangetroffen.

Beide verdachten werden aangehouden. Bij 1 van de verdachten werd daarnaast een groot mes en een stalen buis aangetroffen. Beide verdachten zijn ingesloten in het cellencomplex te Zwolle voor verder onderzoek.

Later die nacht kregen agenten wederom een melding in Dedemsvaart. In de omgeving waar de 2 verdachten eerder waren aangehouden werd een vuurwapen aangetroffen. Dit vuurwapen werd  in beslag genomen. Uit voorlopig onderzoek bleek het te gaan op een onklaar gemaakte vuurwapen te gaan. De recherche doet onderzoek naar de herkomst van het vuurwapen en of deze mogelijk te maken heeft bij de eerdere aangehouden verdachten.

112 Dedemsvaart

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Dedemsvaart lees je in onze categorie 112 Nieuws Dedemsvaart. Alle 112 alarmeringen uit Dedemsvaart kan je live volgen via 112 meldingen Dedemsvaart.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.