Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) zo 06 mei 2018, 15:50

Motorrijder gewond naar ziekenhuis na aanrijding Genemuiden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:46 uur

GENEMUIDEN – Zondagmiddag is een motorrijder gewond geraakt op de kruising Randweg / Zwolsesteeg in Genemuiden. De aanrijding ontstond omdat een automobiliste de motorrijder over het hoofd zag. Daardoor knalde de motorrijder vol in de linker zijkant van de auto.

Hoe de motorrijder er aan toe is, is nog niet bekend. Hij is met een gespalkte arm naar het ziekenhuis vervoerd. De motor total loss. De automobilist is niet gewond geraakt bij het ongeval. De kruising Randweg/Zwolse steeg is tijdelijk afgesloten. Ook is bij het kruispunt maar één weghelft open.

112 Genemuiden

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Genemuiden lees je in onze categorie 112 Nieuws Genemuiden. Alle 112 alarmeringen uit Genemuiden kan je live volgen via 112 meldingen Genemuiden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.