Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) di 08 mei 2018, 17:01

Politiewagen beschadigd na achtervolging in Bergentheim

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:46 uur

BERGENTHEIM – Afgelopen nacht reden agenten in de omgeving van Bergentheim toen ze een personenauto zagen rijden die hun aandacht trok. Ze zagen een “bekende” achter het stuur zitten waarvan ze wisten dat hij geen geldig rijbewijs had.

Hierop kreeg de bestuurde een stopteken. De bestuurder ging er met hoge snelheid vandoor.

De bestuurder probeerde de politie af te schudden en reed met hoge snelheid een onverharde weg op en reed vervolgens door een weiland om uiteindelijk weer op de openbare weg terecht te komen. De bestuurder stopte vlakbij zijn eigen woning en probeerde in zijn woning te komen. De agenten waren er snel bij en wisten de verdachte op de oprit aan te houden. De verdachte werd overgebracht naar het cellencomplex te Zwolle voor verder onderzoek. In de auto werd inbrekerswerktuig aangetroffen.

Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt voor: Rijden zonder rijbewijs, Negeren Stopteken, Rijden onder invloed van verdovende middelen, Rijden met onverzekerd en geschorst voertuig en bezit van inbrekerswerktuig.

Na de aanhouding bleek dat de dienstauto behoorlijke schade had opgelopen door achter de verdachte aan te rijden over de onverharde wegen en weiland.

112 Bergentheim

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bergentheim lees je in onze categorie 112 Nieuws Bergentheim. Alle 112 alarmeringen uit Bergentheim kan je live volgen via 112 meldingen Bergentheim.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.