Logo 112Vechtdal

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 16 mei 2018, 0:58

Zo blijf je op de hoogte van het lokale 112 nieuws

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 11:56 uur

Facebook heeft grote veranderingen aangekondigd in het tonen van berichten op je tijdlijn. Berichten van vrienden en familie krijgen voorrang op berichten van bedrijven, merken en (lokale) media.

Wij van 112Veenendaal willen onze bezoekers graag van lokaal 112 nieuws blijven voorzien. Sociale media is een goede manier om het nieuws te verspeiden en om onze lezers de mogelijkheid te geven om te reageren. Wij denken dat de maatregelen van Facebook dat negatief zal beinvloeden.

Wil je het 112 nieuws uit Veenendaal en omgeving blijven zien op je Facebook tijdlijn, zet ons dan bovenaan! Ga naar www.facebook.com/112veenendaal en klik op ‘Volgend’. Vink daarna ‘Als eerste weergeven’ aan (zie bijgevoegde foto).

Web notificatie
Een andere of extra manier om op de hoogte te blijven is het aanmelden voor onze web notificaties. Bij elk groot incident zoals een brand, ernstig ongeval of vermissing sturen wij een web notificatie. Dit is een push bericht dat automatisch op je computerscherm, tablet of telefoon verschijnt.

Het aanmelden kan via een simpele klik. Je hoeft geen email adres of telefoonnummer op te geven. Ga naar www.112veenendaal.nl en klik op de ‘alarmbel’ in de rechter onderhoek.

Nog niet alle browsers ondersteunen deze notificaties. Je kan je alleen aanmelden als je daadwerkelijk de Alarmbel op je scherm ziet.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.