Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) za 16 juni 2018, 16:46

Jager (72) overleden bij schietincident in Vriezenveen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:46 uur

VRIEZENVEEN – De politie is een onderzoek gestart na een schietincident op de Paterswal in Vriezenveen op zaterdag 16 juni. Daarbij kwam een 72-jarige inwoner van Vriezenveen om het leven. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd, de politie houdt alle opties open. Mogelijk werd hij dodelijk getroffen tijdens het jagen.

Omstreeks 6.00 uur kreeg de politie een melding dat er een schietincident met twee jagers was geweest, waarbij iemand zwaar gewond was geraakt. Hulpdiensten gingen direct ter plaatse. Er is nog geprobeerd om het slachtoffer te reanimeren, helaas mocht dit niet meer baten.

Omdat onduidelijk is wat de toedracht van het incident is, startte de recherche een onderzoek. Dit moet uitwijzen of er bijvoorbeeld sprake is van een noodlottig ongeval of van een misdrijf. Er wordt sporenonderzoek ter plaatse gedaan. Een 46-man uit Vriezenveen die bij het incident aanwezig was, is meegenomen naar het bureau. Zijn betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.

Mogelijk zijn er getuigen die zaterdagochtend 16 juni op of rond de Paterswal iets gezien hebben wat kan helpen bij het onderzoek.

112 Vriezenveen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Vriezenveen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vriezenveen. Alle 112 alarmeringen uit Vriezenveen kan je live volgen via 112 meldingen Vriezenveen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.