Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) vr 29 juni 2018, 15:38

Laptop gestolen uit auto aan de Burgemeester Bramerstraat in Hardenberg

Laatst bijgewerkt: zondag 16:46 uur

HARDENBERG – In de nacht van donderdag op vrijdag rond 04.30 uur kreeg de politie een melding van heterdaad inbraak in een geparkeerde Grijze Peugeot ter hoogte van de Burgemeester Bramerstraat in Hardenberg.

Agenten troffen in de omgeving 2 personen aan die voldeden aan het signalement en hebben de verdachten aangehouden voor inbraak in een auto. De recherche doet verder onderzoek.

Uit de geparkeerde auto is een laptop weggenomen, echter deze is niet bij de verdachten aangetroffen. Agenten hebben in de omgeving van de Burgemeester Bramerstraat gezocht naar de laptop maar tot op heden is er niets aangetroffen.

Vrijdagmorgen kreeg de politie ook een melding van een inbraak in een auto aan de Prengerlaan. Uit deze auto zijn ook goederen weggenomen.

Heb je afgelopen nacht iets verdachts gezien of heb jij de laptop gevonden dan hoort de politie dit natuurlijk graag! Je kan de politie bereiken via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.