Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 juli 2018, 16:18

Vrouw gewond bij botsing met aanhanger in buitengebied Hellendoorn

Laatst bijgewerkt: zondag 16:46 uur

HELLENDOORN – Woensdagmiddag 4 juli is omstreeks kwart over twee een vrouw gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Stobbelaarweg in het buitengebied van Hellendoorn.

De vrouw fietste samen met iemand anders in de richting van de kruising met de Meerseweg toen het vlak na waar het Hallerhoek over gaat in de Stobbelaarweg misging. De twee fietsers werden ingehaald door een personenauto met een aanhanger met kalfjes toen de vrouw werd geraakt door de aanhanger en ten val kwam. De vrouw eindigde in een sloot naast de Stobbelaarweg en haar fiets werd overreden door de aanhanger. Het is bij de politie niet duidelijk of de vrouw ook is overreden door de aanhanger van de veehandelaar. De vrouw heeft in ieder geval meerdere diepe wonden opgelopen en is na een korte behandeling op de plaats van het ongeval per ambulance naar het ziekenhuis in Almelo vervoerd.

De veehandelaar en omwonenden vingen de vrouw direct op. Een vrouw die in de buurt woont zorgde voor een aantal glazen water voor de betrokken personen. De veehandelaar kon na het doorgeven van zijn gegevens zijn weg vervolgen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.