Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 juli 2018, 17:22

Politie zoekt bruinkleurige tas met witte ster na winkeldiefstal drogist Bergentheim

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:46 uur

BERGENTHEIM – Dinsdagmiddag heeft er een winkeldiefstal plaats gevonden bij een drogist in Bergentheim. De verdachten zijn er vandoor gegaan. De politie is op zoek naar een tas die achtergelaten is.

Rond 12.30 uur kregen agenten een melding over een winkeldiefstal in Bergentheim. Vier personen hadden goederen gestolen uit de winkel en zijn vertrokken met een auto. In Gramsbergen hebben agenten vier verdachten aangetroffen en aangehouden. Tijdens de diefstal hadden zij een bruinkleurige tas met een grote witte ster erop bij zich. Bij de aanhouding is deze tas niet aangetroffen. Mogelijk hebben de verdachten deze tas achtergelaten in het centrum van Gramsbergen.

Zie jij een bruinkleurige tas met een grote witte ster erop? Laat het de politie weten via 0900-8844.

112 Bergentheim

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bergentheim lees je in onze categorie 112 Nieuws Bergentheim. Alle 112 alarmeringen uit Bergentheim kan je live volgen via 112 meldingen Bergentheim.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.