Logo 112Vechtdal

Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 juli 2018, 18:52

Automobilist overleden na botsing tegen boom in Ommen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:46 uur

OMMEN – Woensdag 11 juli is kort na zes uur een 34-jarige man uit de gemeente Twenterand om het leven gekomen bij een ernstig verkeersongeval in Ommen. Een automobilist die op de Beerzerweg vanaf Zeesse in de richting van Ommen reed kwam door nog onbekende oorzaak naast de weg en botste op een boom. Dit gebeurde in de laatste bocht in de Beerzerweg, enkele tientallen meters verderop gaat de weg over in de Zeesserweg bij de kruising met De Schammelte.

Na de botsing tegen de eerste boom eindigde het voertuig met het dak tegen een andere boom op de kade van een de Oude Vechtarm. De om de boom gevouwen grijze personenauto werd ontdekt door een voorbijganger, voor zover nu bekend heeft niemand het ongeval zien gebeuren. Alle hulpdiensten kwamen met spoed naar de plaats van het ongeval maar ondanks de inzet van de hulpdiensten bij de lastig te bereiken auto bleek alle hulp te laat zijn gekomen, het slachtoffer was al overleden. De hulpdiensten gaan er vooralsnog van uit dat de bestuurder de enigste inzittende van het voertuig was.

De Beerzerweg werd na het ongeval direct afgesloten door de politie met behulp van omstanders. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft na het ongeval onderzoek gedaan op de plaats van het ongeval.

112 Ommen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Ommen lees je in onze categorie 112 Nieuws Ommen. Alle 112 alarmeringen uit Ommen kan je live volgen via 112 meldingen Ommen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.