Redactie 112 0 reactie(s) zo 12 augustus 2018, 1:39

Vrouw gewond bij botsing tegen boom in bos tussen Ommen en Den Ham

Laatst bijgewerkt: zondag 16:47 uur

OMMEN – Zaterdagavond 11 augustus is een vrouw gewond geraakt bij een enkelzijdig ongeval op de Hammerweg (N341) tussen Ommen en Den Ham.

De vrouw reed vanaf Den Ham in de richting van Ommen en kwam door nog onbekende oorzaak naast de weg en botste frontaal tegen een boom die voor haar in de linker berm stond. Mogelijk is de vrouw in de rechter berm terecht gekomen en slaagde een corrigeer poging niet.

De vrouw werd direct opgevangen door andere automobilisten die eerste hulp verleenden. Een ambulance kwam naar de plaats van het ongeval en het personeel daarvan heeft de vrouw na een behandeling op de plaats van het ongeval naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De vrouw had onder ander last van haar been/knie. Uit een blaastest die is uitgevoerd door de politie bleek dat de vrouw niet had gedronken.

Tijdens de hulpverlening is de weg tijdelijk volledig afgesloten geweest. Het verkeer werd op dat moment door de politie langs het ongeval geleid via een naastgelegen fietspad. Een bergingsbedrijf zal de zwaar beschadigde auto gaan afvoeren.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vechtdal
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.